Ukoliko Vam je potrebno dekodiranje mobilnog telefona Sony Xperia E1, imajte u vidu da tu operaciju efikasno i kvalitetno možete obaviti u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu. Samo donesite svoj smartfon kod nas, a mi ćemo otključavanje Vašeg Sony Xperia E1 obaviti sigurno, pouzdano i u najkraćem mogućem roku, za koji Vam tačnu procenu možemo dati na licu mesta.

Dekodiranje Sony Xperia E1Sony Xperia E1 je simpatičan pametni telefon namenjen mlađoj populaciji i možemo ga nazvati svojevrsnim Walkman smartfonom jer ima snažan i veliki zvučnik i izdvojeno dugme za brzo i lako pokretanje muzičke aplikacije.

Ovaj naslednik Xperia E modela dolazi sa 4.0-inčnim tač skrin TFT ekranom rezolucije 480 x 800 piksela, otpornim na ogrebotine. Njegov OS Android (Jelly Bean) pokreće Dual-core procesor radnog takta 1.2 GHz u kombinaciji sa 512 MB RAM memorije, a za skladištenje podataka obezbeđeno je 4 GB (može se microSD karticom proširiti do 32 GB).

Sony Xperia E1 poseduje jednu, leđnu kameru sa senzorom od 3.15 MP koja ima funkcije detekcije lica i osmeha, HDR, snimanje panorame i druge, ali nažalost nema auto fokus ni LED blic. Baterija ovog telefona je kapaciteta 1700 mAh.

Dekodiranje Sony Xperia E1

Mobilni telefon Sony Xperia E1 može se kupiti za gotovinu, a mogli ste ga nabaviti i u okviru zakupa paketa uz ugovor kod domaćih operatera mobilne telefonije, mada je u tom drugom slučaju telefon obično zaključan na mrežu operatera sa kojim ste potpisali ugovor.

Tako je najčešće i sa mobilnim telefonima koji se nabave ili dobiju iz inostranstva, pošto su i oni u najvećem broju slučajeva zaključani na mrežu matičnog operatera i da bi se koristili sa nekom drugom mobilnom karticom moraju se prethodno dekodirati.

Zato smo u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu spremni da Vam pružimo kvalitetnu i efikasnu uslugu otključavanja mobilnog telefona, nakon čega ćete moći da ga koristite u svakoj mreži i svakoj državi na svetu.

Dekodiranje ili otključavanje mobilnog telefona je operacija koju ćemo garantovano obaviti sigurno, pouzdano i potpuno bezbedno po Vaš telefon, a tu uslugu ćemo Vam pružiti i u najkraćem mogućem roku (zavisiće samo od trenutne gužve u servisu).

Cena dekodiranja Sony Xperia E1

Uslugu dekodiranja Sony Xperia E1 mobilnog telefona u našem servisu možete dobiti po pristupačnoj ceni. Za preciznije informacije o ceni i roku za izvođenje ove operacije, najbolje bi bilo da nas pozovete na telefone Doktor Mobil servisa ili da nam pošaljete pisani upit preko formulara koji ćete pronaći u nastavku ovog teksta.

Upit o ceni dekodiranja mobilnog telefona

Pozovite i zakažite termin

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Uz otključavanje pomenutog modela, u servisu Doktor Mobil kvalitetno radimo i dekodiranje drugih Sony Xperia telefona, a takođe i servis Sony Xperia mobilnih telefona (rešavanje softverskih i hardverskih problema) i zamenu baterije na mobilnim telefonima.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena