Dekodiranje ili otključavanje Sony Xperia E3 pametnog telefona je usluga koju ćete u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu dobiti efikasno, pouzdano i u najkraćem mogućem roku. Nakon ovog postupka ćete svoj smartfon, koji je bio zaključan na mrežu određenog operatera, bez problema moći da koristite sa mobilnom karticom ili brojem bilo koje mreže u svetu.

Dekodiranje Sony Xperia E3 u servisu Doktor Mobil u BeograduSony Xperia E3 je pametni telefon dobrog kvaliteta i klasičnog dizajna, sa gumiranim kućištem i blago svedenim ivicama. Ima 4.5-inčni IPS LCD ekran osetljiv na dodir, sa rezolucijom 480 x 854 piksela.

Za rad OS Android 4.4.2 (KitKat) instaliranog na ovaj smartfon zadužen je četvorojezgarni procesor radnog takta 1.2 GHz u kombinaciji sa 1 GB RAM memorije, a 4 GB interne memorije se microSD karticom može proširiti do 32 GB. Prednja kamerica mu je VGA, a primarna od 5 MP ima autofokus, LED blic, panorama, HDR i druge funkcije, dok je baterija integrisana sa kapacitetom 2330 mAh.

Dekodiranje Sony Xperia E3

U slučaju da je ovaj mobilni telefon nabavljen preko ugovora sa nekim od operatera mobilne telefonije (bilo da je u pitanju neka od domaćih ili stranih telekomunikacionih kompanija), uređaj će po svoj prilici biti zaključan na mrežu tog operatera i pre nego što se dekodira neće moći da se koristi sa brojem nekog drugog mobilnog operatera.

U servisu mobilnih telefona Doktor Mobil ovaj problem rešavamo vrlo efikasno i profesionalno, pružanjem pouzdane usluge otključavanja ili dekodiranja mobilnog telefona, što će Vam omogućiti da ga koristite sa mobilnom karticom koje god želite mreže.

Operaciju dekodiranja Sony Xperia E3 mobilnog telefona za Vas ćemo obaviti sigurno, bezbedno (bez bilo kakvih rizika po uređaj) i u zaista najkraćem vremenskom roku koji bude moguć (on zavisi samo od trenutne gužve u servisu).

Cena dekodiranja Sony Xperia E3

Uslugu dekodiranja Sony Xperia E3 smartfona u servisu Doktor Mobil pružamo po pristupačnoj ceni. Ako biste voleli da imate preciznije podatke o ceni ili roku za završetak ovog postupka, izvolite pišite nam preko forme u sledećem pasusu ovog teksta ili nas, ako Vam je tako lakše, jednostavno pozovite na telefone servisa.

Upit o ceni dekodiranja mobilnog telefona

Pozovite i zakažite termin

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Profesionalni servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu, osim operacije dekodiranja Sony Xperia telefona, za Vas može uspešno i efikasno obaviti i svaku hardversku ili softversku popravku (servis Sony Xperia mobilnih telefona), a izdvajamo i uslugu zamene baterije na mobilnom telefonu.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena