Dekodiranje ili otključavanje mobilnog telefona je jedna od najkorisnijih intervencija pošto Vam omogućava da svoj smartfon koristite sa svakom mobilnom karticom ili brojem na svetu. U servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu dekodiranje Sony Xperia E4 pametnog telefona vršimo efikasno, pouzdano i u najkraćem mogućem vremenskom roku.

Dekodiranje Sony Xperia E4 u servisu Doktor Mobil u BeograduSony Xperia E4 je pametni telefon zanimljivog dizajna, sa zaobljenim uglovima i solidnog kvaliteta, a može se nabaviti po relativno povoljnoj ceni. Ima 5.0-inčni IPS LCD ekran osetljiv na dodir u ne baš visokoj rezoluciji od 540 x 960 piksela.

Instaliran mu je operativni sistem Android verzije 4.4.4 (KitKat), za čiji rad je zadužen četvorojezgarni procesor radnog takta 1.3 GHz, sa 1 GB RAM i 8 GB interne memorije (plus microSD slot). Kamere ovog uređaja dolaze sa senzorima od 5 MP (glavna, sa autofokusom, LED blicem, HDR i panorama funkcijama) i 2 MP (prednja), a integrisana baterija ima kapacitet od 2300 mAh.

Dekodiranje Sony Xperia E4

Mobilni telefon koji je zaključan na mrežu jednog mobilnog operatera (obično su to uređaji koji se uzmu uz potpisivanje ugovora i to važi i za domaće i za strane provajdere mobilnih usluga) ne možete koristiti sa mobilnim brojem po svojoj želji, sve dok ga ne dekodirate.

Otključavanje pametnog telefona je jedna od usluga koje svakodnevno pružamo svima koji nam se obrate za pomoć u otklanjanju pomenute blokade, koju operateri stavljaju da bi klijente što duže zadržali u svojoj mreži.

Ovu operaciju vrlo pouzdano možete obaviti u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu gde dekodiranje Sony Xperia E4 smartfona radimo sigurno i potpuno bezbedno (bez rizika po uređaj).

Uslugu otključavanja mobilnog telefona pružićemo Vam efikasno i u zaista najkraćem mogućem roku (on zavisi samo od trenutne gužve u servisu), a precizniju procenu Vam možemo dati kada uređaj donesete na dekodiranje.

Cena dekodiranja Sony Xperia E4

Operaciju otključavanja Sony Xperia E4 mobilnog telefona u našem servisu vršimo po pristupačnoj ceni. Za slučaj da su Vam neophodni konkretniji podaci o ceni ili vremenskom roku, slobodno nas pozovite na telefone Doktor Mobil servisa ili nam pišite preko formulara koji sledi u nastavku.

Upit o ceni dekodiranja mobilnog telefona

Pozovite nas

011 / 4022-611

ili nam možete poslati email preko sledeće kontakt forme, dobićete odgovor na email koji ostavite u najkraćem roku:

Kontakt forma:
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Želimo da znate da u specijalističkom servisu Doktor Mobil u Beogradu, pored opisane operacije dekodiranja Sony Xperia telefona, veoma kvalitetno pružamo i usluge servisa Sony Xperia mobilnih telefona (sve softverske i hardverske popravke) i zamene baterije na mobilnim telefonima.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena