Pametni telefon Sony Xperia L možete uspešno i po povoljnoj ceni dekodirati u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu. Naši stručni serviseri će otključavanje Sony Xperia L mobilnog telefona obaviti pouzdano i bezbedno (bez posledica po telefon), a ako niste iz Beograda slobodno nam telefon pošaljite nekom od kurirskih službi, pa ćemo ga dekodirati jednako kvalitetno.

Dekodiranje Sony Xperia LSony Xperia L, još jedno slovo u nizu kojim Sony pokriva sve segmente tržišta, jeste pametni telefon atraktivnog dizajna, kvalitetne izrade i prijatne ergonomije, možda najsličniji „Bond modelu“ Xperia T. Njegov kapacitivni tač skrin TFT ekran ima dijagonalu 4.3 inči i rezoluciiju 480 x 854 piksela, kao i zaštitno staklo protiv ogrebotina.

Primarna 8 MP kamera sa autofokusom i LED blicom snima video u 720p kvalitetu, dok je prednja kamera VGA. Operativni sistem instaliran na ovaj smartfon je Android 4.1 (Jelly Bean), a pokreće ga Dual-core Krait procesor radnog takta od 1.0 GHz, uz 1 GB RAM memorije i 8 GB interne memorije za skladištenje podataka, proširive microSD karticom do 32 GB. Litijum-jonska baterija ima kapacitet 1750 mAh.

Dekodiranje Sony Xperia L

Da bi ovaj smartfon mogao da se koristi sa svakom mobilnom karticom, odnosno brojem bilo kog operatera i u svakoj državi na svetu, ako je zaključan na mrežu određenog operatera moraće prvo da se dekodira.

Takav slučaj obično je karakterističan za telefone koji su uzeti uz ugovor kod nekog od naših operatera mobilne telefonije, a vrlo često i sa telefonima koji su nabavljeni iz inostranstva, jer su i oni u velikom broju slučajeva zaključani na mrežu matičnog operatera.

Dakle, u obe pomenute situacije telefon treba dekodirati, a to je usluga koju ćemo Vam sa zadovoljstvom i kvalitetno pružiti u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu.

Otključavanje ili dekodiranje mobilnog telefona uradićemo stručno i profesionalno, a što je posebno važno i potpuno bezbedno i bez ikakvih posledica po telefon.

Cena dekodiranja Sony Xperia L

Ova operacija u servisu Doktor Mobil ne traje dugo i ne košta puno, a za precizniju procenu i cene i roka za dekodiranje najbolje je da nas pozovete na telefone servisa ili nam jednostavno pišite putem sledećeg formulara:

Pozovite i zakažite termin

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:
* obavezna polja


Otključavanje Sony Xperia L je usluga u okviru dekodiranja brojnih modela Sony Xperia telefona, a vrlo kvalitetno radimo i servis Sony Xperia mobilnih telefona u kojem vršimo softverske i hardverske popravke na smartfonima ovog proizvođača.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena