Za bezbedno i efikasno dekodiranje ili otključavanje mobilnog telefona pozivamo Vas da dođete u servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu, jer naši stručni i iskusni serviseri operaciju dekodiranja Sony Xperia M2 Aqua pametnog telefona obavljaju pouzdano, sigurno i u najkraćem mogućem roku (precizniju vremensku procenu Vam možemo dati na licu mesta).

Dekodiranje Sony Xperia M2 Aqua u servisu Doktor MobilSony Xperia M2 Aqua je kvalitetan vodootporan (IP68 sertifikat) pametni telefon u prepoznatljivom Xperia dizajnu, koji dolazi sa podrškom za LTE (4G brzine mreže) i 4.8-inčnim IPS LCD ekranom osetljivim na dodir u rezoluciji 540 x 960 piksela.

Promovisan kao smartfon za osobe avanturističkog duha, ovaj uređaj ima četvorojezgarni procesor koji radi na 1.2 GHz, uz 1 GB RAM i 8 GB interne memorije (plus microSD slot), OS Android verzije 4.4.2 (KitKat), primarnu kameru od 8 MP, sa autofokusom, LED blicem, HDR, panorama i drugim funkcijama (prednja kamerica je VGA), kao i integrisanu bateriju kapaciteta 2300 mAh.

Dekodiranje Sony Xperia M2 Aqua

Ovaj mobilni telefon mogao se kupiti za keš u specijalizovanim prodavnicama mobilnih telefona, a ako je kojim slučajem uzet uz ugovor kod nekog od domaćih operatera mobilne telefonije (MTS, Telenor, VIP), uređaj je verovatno zaključan na mrežu tog operatera i treba ga dekodirati da bi mogao da se koristi sa brojem neke druge mreže.

Tako je uglavnom i sa primercima Xperia M2 Aqua koji se dobiju ili kupe iz inostranstva, jer su i oni u najvećem broju slučajeva zaključani i pre dekodiranja mogu se koristiti samo u mreži matičnog operatera.

Međutim, Vi ne morate da imate takvo ograničenje, jer u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu pružamo pouzdanu i efikasnu uslugu otključavanja ili dekodiranja mobilnog telefona.

Operaciju otključavanja Sony Xperia M2 Aqua mobilnog telefona za Vas ćemo obaviti sigurno, bezbedno i u najkraćem roku koji realno bude moguć, nakon čega ćete svoj smartfon moći da koristite sa brojem/karticom po sopstvenoj želji.

Cena dekodiranja Sony Xperia M2 Aqua

U servisu Doktor Mobil dekodiranje smartfona Sony Xperia M2 Aqua radimo po pristupačnoj ceni. Ako su Vam potrebne preciznije informacije o ceni ili vremenskom roku otključavanje telefona, najbolje je da nas pozovete na telefone servisa ili nam jednostavno pišite putem forme u nastavku teksta.

Pozovite i zakažite termin

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Osim pouzdanog i efikasnog dekodiranja Sony Xperia telefona, mi smo tu za Vas i ako Vam zatreba servis Sony Xperia mobilnih telefona (otklanjanje svih hardverskih i softverskih kvarova na Sony telefonima) ili zamena baterije na mobilnom telefonu.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena