Da biste svoj mobilni telefon mogli da koristite sa karticom ili brojem mobilnog operatera po želji, ako je zaključan na neku mrežu potrebno ga je prethodno dekodirati. U servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu veoma rado ćemo Vam pružiti kvalitetnu i profesionalnu uslugu dekodiranja Sony Xperia M2 mobilnog telefona, a naravno i drugih modela popularnih smartfona.

Dekodiranje Sony Xperia M2Sony Xperia M2 je pametni telefon elegantnog dizajna, koji u odnosu na svog prethodnika model Xperia M ima veoma poboljšane karakteristike, kao i podršku za LTE (4G).

Dolazi sa TFT LCD tačskrin ekranom dijagonale 4.8 inči, rezolucije 540 x 960 piksela. Operativni sistem ovog modela je Android verzije 4.3 (Jelly Bean) za čiji rad je zaslužan četvorojezgarni procesor radnog takta 1.2 GHz u kombinaciji sa 1 GB RAM memorije, a korisnicima je za skladištenje podataka obezbeđeno 8 GB interne memorije (proširive microSD karticom do 32 GB).

Sony Xperia M2 ima primarnu 8-megapikselnu kameru sa autofokusom, LED blicem i brojnim drugim funkcijama (HDR fotografije, panorama, detekcija lica i osmeha…), dok je prednja kamera VGA. Integrisana baterija je kapaciteta 2300 mAh.

Dekodiranje Sony Xperia M2

Prednost dekodiranja ili otključavanja mobilnog telefona, kao što smo napomenuli u uvodnom delu, je u mogućnosti da nakon ove operacije svoj telefon koristite u mreži po sopstvenoj želji. To je potrebno kod telefona koji su zaključani za korišćenje samo u mreži određenog operatera mobilne telefonije, što je najčešće slučaj sa telefonima koji su uzeti uz ugovor, bilo da se radi o domaćim ili stranim mobilnim operaterima.

Operacija otključavanja mobilnog telefona je jedna od brojnih usluga koje standardno i profesionalno pružamo u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu.

Vaše je samo da svoj smartfon donesete u naš servis, a mi ćemo njegovo dekodiranje obaviti pouzdano, sigurno i sasvim bezbedno (bez bilo kakvih posledica po telefon).

Dekodiranje mobilnog telefona je usluga koju Vam možemo pružiti u najkraćem mogućem roku (zavisi samo od trenutne gužve u našem servisu), a tačnu procenu ćemo Vam dati kada svoj telefon donesete na otključavanje.

Cena dekodiranja Sony Xperia M2

Cena dekodiranja mobilnog telefona Sony Xperia M2 u servisu Doktor Mobil je krajnje pristupačna. Ako želite da prethodno dobijete detaljnije informacije o ceni ili procenu tačnog roka za izvođenje ove operacije, možete nas pozvati telefonom ili nam poslati pisani upit popunjavanjem podataka kroz formular u nastavku teksta.

Upit o ceni dekodiranja mobilnog telefona

Pozovite i zakažite termin

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Pored profesionalnog dekodiranja pomenutog modela, u prilici smo da Vam ponudimo i dekodiranje drugih Sony Xperia telefona, kao i efikasnu popravku softverskih i hardverskih kvarova u servisu Sony Xperia mobilnih telefona, a takođe i uslugu zamene baterije na mobilnim telefonima.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena