Dekodiranje Sony Xperia M2

Da biste svoj mobilni telefon mogli da koristite sa karticom ili brojem mobilnog operatera po želji, ako je zaključan na neku mrežu potrebno ga je prethodno dekodirati. U servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu veoma rado ćemo Vam pružiti kvalitetnu i profesionalnu uslugu dekodiranja Sony Xperia M2 mobilnog telefona, a naravno i drugih modela popularnih smartfona.

Dekodiranje Sony Xperia M2Sony Xperia M2 je pametni telefon elegantnog dizajna, koji u odnosu na svog prethodnika model Xperia M ima veoma poboljšane karakteristike, kao i podršku za LTE (4G).

Dolazi sa TFT LCD tačskrin ekranom dijagonale 4.8 inči, rezolucije 540 x 960 piksela. Operativni sistem ovog modela je Android verzije 4.3 (Jelly Bean) za čiji rad je zaslužan četvorojezgarni procesor radnog takta 1.2 GHz u kombinaciji sa 1 GB RAM memorije, a korisnicima je za skladištenje podataka obezbeđeno 8 GB interne memorije (proširive microSD karticom do 32 GB).

Sony Xperia M2 ima primarnu 8-megapikselnu kameru sa autofokusom, LED blicem i brojnim drugim funkcijama (HDR fotografije, panorama, detekcija lica i osmeha…), dok je prednja kamera VGA. Integrisana baterija je kapaciteta 2300 mAh.

Dekodiranje Sony Xperia M2

Prednost dekodiranja ili otključavanja mobilnog telefona, kao što smo napomenuli u uvodnom delu, je u mogućnosti da nakon ove operacije svoj telefon koristite u mreži po sopstvenoj želji. To je potrebno kod telefona koji su zaključani za korišćenje samo u mreži određenog operatera mobilne telefonije, što je najčešće slučaj sa telefonima koji su uzeti uz ugovor, bilo da se radi o domaćim ili stranim mobilnim operaterima.

Operacija otključavanja mobilnog telefona je jedna od brojnih usluga koje standardno i profesionalno pružamo u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu.

Vaše je samo da svoj smartfon donesete u naš servis, a mi ćemo njegovo dekodiranje obaviti pouzdano, sigurno i sasvim bezbedno (bez bilo kakvih posledica po telefon).

Dekodiranje mobilnog telefona je usluga koju Vam možemo pružiti u najkraćem mogućem roku (zavisi samo od trenutne gužve u našem servisu), a tačnu procenu ćemo Vam dati kada svoj telefon donesete na otključavanje.

Cena dekodiranja Sony Xperia M2

Cena dekodiranja mobilnog telefona Sony Xperia M2 u servisu Doktor Mobil je krajnje pristupačna. Ako želite da prethodno dobijete detaljnije informacije o ceni ili procenu tačnog roka za izvođenje ove operacije, možete nas pozvati telefonom ili nam poslati pisani upit popunjavanjem podataka kroz formular u nastavku teksta.

Upit o ceni dekodiranja mobilnog telefona

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Vaše ime (obavezno):

Vaša e-pošta (obavezno):

Model telefona (obavezno):

Poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Pored profesionalnog dekodiranja pomenutog modela, u prilici smo da Vam ponudimo i dekodiranje drugih Sony Xperia telefona, kao i efikasnu popravku softverskih i hardverskih kvarova u servisu Sony Xperia mobilnih telefona, a takođe i uslugu zamene baterije na mobilnim telefonima.

  • Pratite nas na Facebook-u

  • Mobilni svet Doktor Mobil

Call Now Button