Za kvalitetno i profesionalno dekodiranje mobilnog telefona Sony Xperia S najsigurnije je da dođete u servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu. Mi ćemo Vam na licu mesta objasniti pojedinosti u vezi sa tom operacijom i proceniti za koliko će vremena otključavanje biti gotovo (zavisiće od trenutne gužve u servisu). Nakon toga će naši iskusni serviseri Vaš smartfon dekodirati stručno i pouzdano.

Dekodiranje Sony Xperia SSa vrhunskim performansama u vreme kada se pojavio (2012), Sony Xperia S važi za pametni telefon sa dobrim odnosom kvalitet-cena. Ima LED LCD ekran od 4.3 inča u HD rezoluciji 720p (1280 x 720 piksela) sa Sony Bravia Engine tehnologijom.

Ovaj smartfon ima instaliran Android OS 2.3 (Gingerbread) koji pokreće Dual-core procesor takta 1.5 GHz, sa 1 GB radne memorije i 32 GB interne memorije za skladištenje podataka. Verovatno deo ovog uređaja koji ostavlja najjači utisak je odlična 12 MP kamera sa autofokusom, LED blicom i mnoštvom korisnih funkcija, a tu je i prednja kamera od 1.3 MP.

Dekodiranje Sony Xperia S

Dekodiranje ili otključavanje mobilnog telefona Sony Xperia S će Vam biti potrebno ako je telefon zaključan na određenu mrežu i ne može se koristiti sa brojem ili karticom koji nisu njeni. To je najčešće slučaj sa telefonima koji su uzeti uz ugovor kod nekog od domaćih mobilnih operatera.

Slično će biti i sa smartfonima koji su nabavljeni iz inostranstva jer je i tada velika verovatnoća da je telefon zaključan na matičnu mrežu.

Sve to za Vas, naravno, neće biti problem, jer ćemo u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil Vaš Sony Xperia S otključati pouzdano i potpuno bezbedno (bez posledica po telefon). Ovu operaciju obavićemo i u najkraćem mogućem roku kako biste što manje čekali.

Takođe, ako niste iz Beograda, telefon nam možete poslati nekom od kurirskih službi, a mi ćemo ga stručno i sigurno dekodirati, pa ćete moći da ga koristite sa kojom želite mobilnom karticom.

Cena dekodiranja Sony Xperia S

Cena dekodiranja telefona Sony Xperia S u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil je zaista pristupačna. Ukoliko biste voleli da dobijete detaljnije informacije o ceni ili procenu tačnog roka za dekodiranje, pozovite telefonom naš servis ili popunite i pošaljite nam podatke kroz ovaj formular:

Pozovite i zakažite termin

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:
* obavezna polja


Servis Doktor Mobil je u prilici da Vam ponudi i dekodiranje drugih Sony Xperia telefona, a takođe i profesionalnu popravku hardverskih ili softverskih kvarova u servisu Sony Xperia mobilnih telefona.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena