Ako želite da u svom mobilnom telefonu koristite karticu ili broj bilo kog operatera u zemlji ili inostranstvu, potrebno je da ga prethodno dekodirate. Operaciju otključavanja Sony Xperia SL mobilnog telefona u servisu Doktor Mobil u Beogradu možete obaviti pouzdano, bezbedno i u najkraćem mogućem roku, za koji Vam tačnu procenu možemo dati na licu mesta.

Dekodiranje Sony Xperia SLSony Xperia SL je pametni telefon koji vrlo dobro leži u ruci i dostupan je u više boja. Ima tačskrin LED LCD ekran HD rezolucije (720 x 1280 piksela) sa dijagonalom 4.3 inča i staklom otpornim na ogrebotine.

Za fluidan rad OS Android 4.0.4 (Ice Cream Sandwich) zadužen je Dual-core procesor radnog takta 1.7 GHz, sa 1 GB RAM memorije, a tu je i 32 GB interne memorije za skladištenje podataka.

Njegova primarna, zadnja kamera od 12 MP, sa autofokusom i LED blicem, snima video u 1080p rezoluciji, dok je za selfije rezervisana sekundarna, prednja kamera od 1.3 MP. Ovaj smartfon ima integrisanu litijum-jonsku bateriju kapaciteta 1750 mAh.

Dekodiranje Sony Xperia SL

Dekodiranje ili otključavanje mobilnog telefona je operacija koja će Vam omogućiti da telefon koji je zaključan na mrežu određenog operatera (to je najčešće slučaj sa mobilnim telefonima koji su uzeti uz ugovor kod nekog od domaćih ili inostranih operatera) koristite sa mobilnom karticom ili brojem po Vašoj želji.

Za uspešno dekodiranje mobilnog telefona Sony Xperia SL dovoljno je da dođete u specijalistički servis Doktor Mobil u Beogradu, a sve ostalo je naša briga.

Otključavanje Vašeg smartfona obavićemo sigurno, pouzdano i potpuno bezbedno (bez ikakvih posledica po telefon). Zaista ćemo se potruditi da Vam ovu uslugu pružimo i u najkraćem mogućem roku, koji će zavisiti isključivo od trenutne gužve u servisu.

Cena dekodiranja Sony Xperia SL

U servisu mobilnih telefona Doktor Mobil cena dekodiranja telefona Sony Xperia SL je zaista pristupačna. Ako želite da dobijete konkretnije informacije o ceni ili roku za izvođenje ove operacije, pozovite nas na telefone servisa ili nam pošaljite podatke kroz formular u nastavku teksta.

Upit o ceni dekodiranja mobilnog telefona

Pozovite i zakažite termin

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Pored otključavanja modela Xperia SL, našim klijentima nudimo i kvalitetne usluge dekodiranja drugih Sony Xperia telefona, kao i otklanjanje hardverskih i softverskih problema u servisu Sony Xperia mobilnih telefona i zamenu baterije na mobilnim telefonima.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena