Dekodiranje Sony Xperia Tipo

Dekodiranje Sony Xperia Tipo telefona dostupno vam je u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil. Pronađite nas u našem servisu u Beogradu, gde smo takođe u prilici da vam ponudimo i rešenja za bilo kakve probleme na hardveru ili softveru telefona.

Jedan od pristupačnijih smart telefona iz kompanije Sony jeste Xperia Tipo, kompaktan Android telefon sa ekranom dijagonale od 3,2 inča. Ovo je model namenjen pre svega početnicima u svetu smart telefona, ali takođe i svima onima koji žele jednostavan i kompaktan uređaj. Sony Xperia Tipo koristi 4.0 verziju Androida, Ice Cream Sandwich, što je prijatna vest u ovoj klasi telefona.

Dekodiranje Sony Xperia TipoOsim u maloprodaji, ovaj telefon možete pronaći i kod mobilnog operatera Vip, gde je dostupan već od 1 dinar. Naravno, tačna cena zavisi od izabranog tarifnog profila, ali je svakom slučaju niža od one u maloprodaji. Jedna bitna razlika je, doduše, ta što je telefon sa mreže zaključan. Drugim rečima, takav uređaj ne može da funkcioniše na drugim mrežama.

Dekodiranje Sony Xperia Tipo

Ako želite da svoj Sony Xperia Tipo kupljen preko operatera koristite sa SIM karticama drugih mreža, tada vam je potrebna jednostavna procedura na samom uređaju koja se zove dekodiranje telefona. U servisu mobilnih telefona Doktor Mobil možemo vam jednostavno uraditi dekodiranje vašeg telefona, koji će zatim bez problema raditi sa bilo kojim mobilnim operaterom.

Dekodiranje Sony Xperia Tipo je najlakši način kako da vašem telefonu vratite punu funkcionalnot, baš kakva postoji kod maloprodajne, skuplje verzije. Dekodiran telefon se ni po čemu ne razlikuje od maloprodajne verzije – dekodiranje samo skida blokadu koju je postavio operater. Svratite u naš servis, a takođe vam nudimo i pogodnost da vaš telefon pošaljete i kurirskom službom.

Osim Xperia Tipo, dekodiramo i Xperia Miro, Xperia U, Xperia Z  kao i sve ostale modele Xperia telefona.

Za više informacija i cenu za dekodiranje Sony Xperia Tipo mobilnog telefona pozovite nas na naše telefone, pošaljite nam email ili posetite naš servis mobilnih telefona u Beogradu.

  • Pratite nas na Facebook-u

  • Mobilni svet Doktor Mobil

Call Now Button