Servis mobilnih telefona Doktor Mobil može da Vam ponudi dekodiranje telefona Sony Xperia V po pristupačnoj ceni. Otključavanje mobilnog telefona vršimo sigurno i u najkraćem mogućem roku (sve zavisi od gužve u servisu u tom trenutku), a konkretno vreme ćete saznati prilikom donošenja telefona na dekodiranje.

Dekodiranje Sony Xperia VSony Xperia V je vodootporan pametni telefon lepog dizajna i udoban za držanje i korišćenje. Poseduje ekran od 4.3 inča (720p HD) rezolucije 1280×720 piksela, sa unapređenim kvalitetom prikazivanja video sadržaja i fotografija.

Dobre performanse rada obezbeđuje Dual-core procesor brzine 1.5Ghz, sa 1GB radne memorije i operativnim sistemom Android 4.0.4. Ovaj smartfon ima 8GB ugrađene memorije. Kamera od 13MP sa auto-fokusom, 16x digitalnim zumom i led blicom, omogućava snimanje vrlo kvalitetnih fotografija.

Dekodiranje Sony Xperia V

Mobilni telefon Sony Xperia V može se kupiti u specijalizovanim prodavnicama za keš, a ako je uzet preko ugovora kod mobilnih operatera, telefon će biti zaključan i pre dekodiranja može se koristiti samo sa karticom tog operatera.

Slično će biti i ako je mobilni nabavljen iz inostranstva jer će i tada verovatno biti zaključan na mrežu operatera kod kojeg je uzet i pre korišćenja druge kartice moraće da se otključa.

Dakle, u oba slučaja biće potrebno dekodiranje ili otključavanje mobilnog telefona, što za Vas možemo obaviti u Doktor Mobil servisu, posle čega će telefon moći da se koristi u svakoj zemlji sveta i sa bilo kojim brojem ili mobilnom karticom.

Servis mobilnih telefona Doktor Mobil će Vaš Sony Xperia V dekodirati u najkraćem mogućem vremenskom roku, sigurno i garantovano bezbedno (bez posledica po telefon).

Cena dekodiranja Sony Xperia V

Uslugu dekodiranja Sony Xperia V mobilnog telefona u servisu Doktor Mobil obavićemo po vrlo pristupačnoj ceni. Za preciznu informaciju o ceni otključavanja Sony Xperia V pozovite nas telefonom ili nam pošaljite upit preko formulara u nastavku ovog teksta.

Pozovite i zakažite termin

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:* obavezna polja


Pored modela Sony Xperia V, u servisu Doktor Mobil vršimo dekodiranje i drugih modela Sony Xperia mobilnih telefona.

Takođe, ukoliko se desi da imate bilo kakav softverski ili hardverski problem sa svojim telefonom, obratite nam se jer radimo i servis Sony Xperia telefona.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena