Servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu je u prilici da Vam ponudi pouzdanu i efikasnu uslugu dekodiranja Sony Xperia X pametnog telefona. To je intervencija koja će Vam biti potrebna ako Vam je mobilni uređaj zaključan na mrežu određenog operatera mobilne telefonije, a voleli biste da ga koristite i sa SIM karticom ili brojem neke druge mobilne mreže.

Dekodiranje Sony Xperia X u servisu Doktor Mobil u BeograduSony Xperia X je prvi model iz novije (2016) Sony-jeve X serije smartfona koji u metalnom kućištu donosi odličan 5.0-inčni Triluminos ekran osetljiv na dodir u Full HD rezoluciji, a tu je i precizan i brz skener otiska prsta i podrška za 4G (LTE) brzine mreže.

Ovaj kvalitetno izrađen mobilni uređaj radi na Androidu verzije 6.0.1 (Marshmallow) ili 7.1.1 (Nougat), a pokreće ga šestojezgarni procesor (4×1.4 GHz & 2×1.8 GHz) uparen sa 3 GB RAM i 32/64 GB interne memorije (+ microSD slot do 256 GB). Kamere se mogu pohvaliti senzorima od 13 MP (selfi) i 23 MP (glavna, sa faznim autofokusom, LED blicem, HDR i panorama funkcijama), dok je za napajanje predviđena integrisana baterija kapaciteta 2620 mAh.

Dekodiranje Sony Xperia X

Pametni telefoni uzeti preko ugovora se nekim operaterom mobilne telefonije (bez obzira da li su na taj način nabavljeni kod nas ili u inostranstvu), vrlo često su zaključani tako da se mogu koristiti samo u mreži dotičnog operatera.

Mobilne kompanije tako postupaju u pokušaju da klijente što duže zadrže u svojoj mreži, ali ovo ograničenje za Vas uopšte ne mora da važi, pošto servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu pruža pouzdanu uslugu otključavanja ili dekodiranja mobilnog telefona.

Uspešno uklanjanje pomenute blokade, odnosno operaciju dekodiranja Sony Xperia X mobilnog telefona naši iskusni i stručni serviseri obavljaju vrlo sigurno, bezbedno (bez bilo kakvog rizika po mobilni uređaj) i u najkraćem mogućem roku, a nakon toga ćete na svom smartfonu moći da koristite broj ili karticu svakog operatera na svetu.

Cena dekodiranja Sony Xperia X

Sama cena otključavanja Sony Xperia X smartfona u servisu Doktor Mobil je pristupačna. Za sve dodatne informacije (o ceni ili roku za dekodiranje telefona) možete nam poslati pisani upit preko formulara koji ćete videti u sledećem pasusu ovog teksta ili nas pozvati na telefone našeg servisa.

Upit o ceni dekodiranja mobilnog telefona

Pozovite nas

011 / 4022-611

ili nam možete poslati email preko sledeće kontakt forme, dobićete odgovor na email koji ostavite u najkraćem roku:

Kontakt forma:
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Budite slobodni da nam se obratite kakav god problem da imate na svom pametnom telefonu, jer specijalistički servis Doktor Mobil u Beogradu, pored opisanog dekodiranja Sony Xperia telefona, kvalitetno i efikasno vrši i kompletan servis Sony Xperia mobilnih telefona (uspešno otklanjanje svih softverskih i hardverskih kvarova na Xperia smartfonima), kao i zamenu baterije na mobilnim telefonima.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena