Da biste uspešno i pouzdano dekodirali Sony Xperia XA mobilni telefon, ne morate da trošite vreme i živce – samo se javite specijalistima u servisu Doktor Mobil u Beogradu gde ćemo Vaš problem rešiti sigurno i profesionalno. Vi ćete biti zadovoljni što ste stvar završili „bez po muke“, a mi ćemo biti ponosni što je naš klub zadovoljnih klijenata sve bogatiji.

Dekodiranje Sony Xperia XASony Xperia XA je pametni telefon veoma atraktivnog dizajna i cenovno najpristupačniji model iz Sony-jeve nove X serije. Kvalitetno je izrađen i zahvaljujući tankim bočnim ivicama oko 5.0-inčnog IPS LCD tačskrin ekrana HD rezolucije (720 x 1280 piksela) najuži je (66.8 mm) smartfon na svetu sa ekranom te veličine.

Njegov operativni sistem Android 6.0.1 (Marshmallow) i aplikacije pokreće osmojezgarni procesor (4×2.0 GHz & 4×1.0 GHz) sa 2 GB RAM memorije, dok se 16 GB interne memorije za skladištenje podataka microSD karticom može povećati do 256 GB.

Xperia XA na leđima ima 13 MP kameru sa LED blicem i faznim autofokusom, a za selfije je predviđena prednja kamera sa senzorom od 8 MP (obe imaju podršku za HDR i snimaju video u 1080p kvalitetu). Integrisana litijum-jonska baterija mu je kapaciteta 2300 mAh.

Dekodiranje Sony Xperia XA

Operacija dekodiranja ili otključavanja mobilnog telefona Sony Xperia XA omogućiće Vam da ga koristite sa mobilnim brojem, odnosno karticom bilo kog operatera na svetu.

Ovaj postupak je neophodno sprovesti na uređajima koji su zaključani za korišćenje samo u mreži jednog određenog operatera mobilne telefonije, što je obično slučaj sa telefonima koji su uzeti uz ugovor, bez obzira da li je pitanju mobilna mreža u našoj ili nekoj stranoj zemlji.

U specijalističkom servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu uslugu dekodiranja svojim klijentima pružamo efikasno, kvalitetno i potpuno bezbedno (bez ikakvih rizika po telefon).

Naši stručni serviseri će otključavanje Vašeg smartfona obaviti sigurno, pouzdano i u najkraćem mogućem roku, koji će zavisiti isključivo od trenutnog broja zahteva u servisu (precizniju procenu Vam možemo dati na licu mesta).

Cena dekodiranja Sony Xperia XA

Uslugu dekodiranja Sony Xperia XA mobilnog telefona u servisu Doktor Mobil vršimo po pristupačnoj ceni. Ako želite da dobijete preciznije informacije o ceni ili roku za izvođenje ove operacije, najbolje je da nas pozovete na telefone servisa ili da nam pišete kroz formu u nastavku ovog teksta.

Upit o ceni dekodiranja mobilnog telefona

Pozovite i zakažite termin

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Kao što efikasno i kvalitetno pružamo uslugu dekodiranja Sony Xperia telefona, u servisu Sony Xperia mobilnih telefona profesionalno radimo popravku softverskih i hardverskih kvarova na smartfonima ovog proizvođača, a takođe i zamenu baterije na mobilnim telefonima.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena