Dekodiranje ili otključavanje Sony Xperia XZ Premium mobilnog telefona zapravo predstavlja servisni postupak kojim se uklanja blokada, odnosno šifra koja onemogućava promenu operatera. Ovu intervenciju uspešno i vrlo pouzdano za vas može obaviti Doktor Mobil servis mobilnih telefona.

Sony Xperia XZ Premium dekodiranje

Sony Xperia XZ Premium – Dizajn ovog mobilnog telefona je zanimljiv i neobičan s obzirom na to da je s prednje i zadnje strane optočen staklom, gornji i donji deo su metalni, a bočne strane plastične. Sve u svemu vizuelni utisak je zadovoljavajući.

Radi na operativnom sistemu Android 7.1 (Nougat), koji je moguće nadgraditi na Android 9.0 (Pie). Njegova baterija ima 3230 mAh, a takođe, moguće ju je brzo dopuniti što je velika pogodnost. Izdvojili bismo i senzor očitavanja otisaka prsta koji omogućava personalizaciju zaštite vaših podataka, a samim tim i dodatno štiti vaše privatne sadržaje.

Kako dekodirati Sony Xperia XZ Premium?

Želite da pokušate da sami dekodirate Sony Xperia XZ Premium? To je potpuno razumljivo i očekivano, jer nas svuda okružuju neka instant uputstva koja garantuju uspeh, a zapravo je mnogo drugačije.

Praksa je pokazala da laički pokušaji dekodiranja Sony Xperia XZ Premium najčešće završe sa potpunim gubitkom svih podataka koje ste na njemu sačuvali, ali dešava se i da šteta bude veća od toga, te vam savetujemo da to ipak prepustite stručnim licima.

Sony Xperia XZ Premium dekodira se u Doktor Mobil servisu mobilnih telefona

Doktor Mobil okupio je sjajnu ekipu vrsnih stručnjaka koji timski rešavaju sve probleme vaših telefona, a između ostalog, i dekodiranje Sony Xperia XZ Premium.

Dekodiranje je ozbiljan, ali i vrlo jednostavan posao koji našim serviserima zaista ne predstavlja nikakav izazov jer su nebrojeno puta uspešno otključali telefon poput Sony Xperia XZ Premium.

Istakli bismo da se dekodiranjem blokada uklanja trajno, što omogućava da za svoj uređaju nadalje koristite bilo koju SIM karticu željenog mrežnog operatera u zemlji ili inostranstvu.

dekodiranje Sony Xperia XZ Premium

Upit o ceni dekodiranja Sony Xperia XZ Premium

  Pozovite nas

  011 / 4022-611

  ili nam možete poslati email preko sledeće kontakt forme, dobićete odgovor na email koji ostavite u najkraćem roku:

  Kontakt forma:
  * obavezna polja  Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

  AKS Sabac Brza Posta
  PostExpress Posta Srbije

  Doktor Mobil vrši dekodiranje Sony Xperia mobilnih telefona, a u okviru svog Sony servisa uspešno obavlja i ostale softverske i hardverske intervenije.

   

   

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena