Dekodiranje Sony Xperia XZ2

Dekodiranje ili otključavanje Sony Xperia XZ2 mobilnog telefona je servisni postupak kojim se uklanja blokada, odnosno šifra koja onemogućava promenu operatera.

Doktor Mobil servis u Beogradu otkloniće blokadu sa XZ2 uređaja a ukoliko Vam je ta usluga potrebna na nekom drugom modelu ovog brenda, možete se informisati putem linka dekodiranje Sony Xperia telefona.

Sony Xperia XZ2

dekodiranje sony xperia xz 2

Sony Xperia XZ2 je veoma reprezentativan primerak telefona premijum klase. Njegov izgled karakterišu aluminijumski okvir i IPS LCD kapacitivni touchscreen ekran od 5.7 inča sa Gorilla Glass 5 zaštitom, a kao novina pojavljuje se zadnje zaobljeno staklo sa mogućnošću otključavanja pomoću otiska prsta.

XZ2 poseduje primarnu kameru od 19 MP ( predictive PDAF & laser AF LED flash, panorama, HDR) i selfi kameru od 5 MP.

Telefon je otporan na vodu i prašinu, ima mogućnost brzog punjenja i dolazi sa stereo zvučnicima, a za pouzdan rad mnogobrojnih funkcija ovog izuzetnog telefona zadužen je osmojezgarni procesor (4×2.7 GHz Kryo 385 Gold & 4×1.7 GHz Kryo 385 Silver)

Mogu li sam/a da dekodiram Sony Xperia XZ2?

Ako ste pomislili ili pokušali sami da dekodirate Sony Xperia XZ2, toplo Vam ne preporučujemo da se u to upuštate. Oslanjanje na instant uputstva koja pronađete na internetu mogu prouzrokovati negativne posledice po Vaš uređaj.

Naime, praksa je dokazala da su se laički pokušaji dekodiranja najčešće završavali potpunim gubitkom svih podataka koje ste sačuvali na Vašem mobilnom telefonu, ali neretko posledice mogu biti i daleko ozbiljnije. Zato savetujemo da postupak dekodiranja Xperia XZ2 prepustite stručnim licima.

Dekodiranje Sony Xperia XZ2

dekodiranje sony xperia xz 2

Blokadu na Xperia XZ2 telefonu verovatno nećete ni primetiti tokom uobičajenog rada jer će se ona pojaviti tek kada uđete u postupak promene operatera. Ukoliko ste telefon kupili preko operatera (MTS, Telenor, Vip) velike su šanse da će telefon imati ovu blokadu.

Ako probate da ubacite drugu SIM karticu u telefon a on ne može da se poveže na mrežu ili nakon toga dobijete poruku da je potrebno uneti kod za otključavanje, potrebno je uraditi dekodiranje ili otključavanje Sony Xperia XZ 2 telefona.

Doktor Mobil servis mobilnih telefona u Beogradu obaviće za Vas dekodiranje Sony Xperia XZ2 bezbedno i u najkraćem mogućem roku za ovakav tip usluge.

Ukoliko niste iz Beograda možemo obaviti dekodiranje za Vas jer za većinu modela mobilnih telefona postoji mogućnost daljinskog dekodiranja bez dolaska u servis, preko fabričkih kodova tzv. dekodiranje preko IMEI broja.

Dekodiranjem će blokada biti uklanjena trajno a telefon osposobljen za rad sa bilo kojim operaterom.

Cena dekodiranja Sony Xperia XZ2

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije
  • Pratite nas na Facebook-u

  • Mobilni svet Doktor Mobil

Call Now Button