U servisu mobilnih telefona Doktor Mobil nudimo dekodiranje Sony Xperia Z i Sony Xperia Z Ultra mobilnih telefona. Vaš telefon možete nam poslati i kurirskom službom ako niste u mogućnosti lično da svratite do našeg servisa.

dekodiranje sony xperia zPremijum segment Android telefona nedavno je postao bogatiji za još jedan uređaj, i to iz kompanije Sony. Reč je o Xperia Z modelu koji predstavlja jedan od trenutno najnaprednijih smart telefona. Karakteristike koje odlikuju ovaj telefon više su nego impresivne: tu je sjajan 5-inčni ekran u punoj HD rezoluciji koji nudi odličan kvalitet zahvaljujući Sony-jevoj BRAVIA tehnologiji, korišćenoj u HD televizorima. Naravno tu su i odličan četvorojezgarni procesor, kao i jedna od najnovijih verzija Android operativnog sistema Jelly Bean.

Njegov veći „brat“, fablet Sony Xperia Z Ultra, takođe se može pohvaliti veoma dobrim karakteristikama, od kojih bismo izdvojili izvrstan 6.4-inčni Triluminos IPS LCD touchscreen ekran Full HD rezolucije, četvorojezgarni procesor na 2.2 GHz i dosta jaču bateriju sa kapacitetom od 3050 mAh.

Naravno, sa telefonima ovakvih osobina, dolazi i odgovarajuća cena za ovaj segment telefona. Srećom, Sony Xperia Z se može naći i kod mobilnih operatera Vip i MTS, ponekad čak i po višestruko nižoj ceni u odnosu na maloprodajnu. Ovo je odlična vest za sve one koji žele najnoviji telefon vrhunskih karakteristika.

Dekodiranje Sony Xperia Z i Sony Xperia Z Ultra

Ali, kao i svaki telefon koji se prodaje preko mobilnih mreža, i Xperia Z i Sony Xperia Z Ultra su zaključani na tog određenog operatera. Drugim rečima, nećete biti u mogućnosti da vaš telefon koristite sa nekim drugim mobilnim operaterom. Kako biste rešili ovaj problem, potrebno vam je dekodiranje telefona, poznato još kao i „otključavanje“ telefona.

Dekodiranje Sony Xperia Z i Sony Xperia Z Ultra dostupno vam je u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil. Dekodiranje je siguran način kako da vaš telefon sa mreže u potpunosti osposobite za rad sa bilo kojom mobilnim mrežom. Takođe smo u prilici da vam ponudimo i rešenja za sve hardverske i softverske probleme vezane za ovaj model, kao i razna podešavanja za vaš telefon kako bi on bio što funkcionalniji.

Naravno, kao i za ostale Android telefone i na Xperia Z i Xperia Z Ultra se može instalirati igo navigacija sa najnovijim navigacionim mapama Evrope i sveta.

Za više informacija i cenu za Dekodiranje Sony Xperia Z i Sony Xperia Z Ultra pozovite nas na naše telefone

TELEFON: 011 / 405-8049 MOBILNI: 062 / 1617-002, pošaljite nam email ili posetite naš servis mobilnih telefona u Beogradu.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena