Dekodiranje Vip telefona možete obaviti u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil. Dekodiranje mobilnih telefona je jedna od najčešćih usluga u našem servisu.

Iako su prisutni na tržištu tek nekoliko godina, kompanija Vip je uspela da zauzme značajno mesto među mobilnim operaterima u Srbiji. Tokom godina, radili su na poboljšanju svoje mrežne infrastrukture, pokrivajući sve više delova naše zemlje. Kontinuirano se radi na širenju HSPA+ mreže, koja predstavlja unapređenu verziju 3G mreže, i koja obezbeđuje mnogo veće brzine za mobilne uređaje koji koriste ovu tehnologiju. Takođe, Vip koristi HD tehnologiju zvuka za određene modele telefona, što garantuje znatno bolji kvalitet nego kod standardnog prenosa zvuka.

dekodiranje vip telefonaZa svoje postpaid korisnike Vip ima u ponudi veliki izbor mobilnih telefona, počevši od klasičnih i najjednostavnijih modela, sve do najnaprednijih smart telefona. Od smart telefona izdvajaju se vrlo povoljni Android telefoni marke ZTE, neki od kojih su samo dostupni u Vip-u.

Kompanija Vip je do sada nudila i klasične telefone pod svojim imenom, kao i telefone kroz saradnju sa evropskom mrežom Vodafone. Većina telefona dostupna je već od 1 dinar, ili po znatno nižim cenama nego u maloprodaji. Zavisno od izabranog paketa, ove uštede variraju ali svakako nisu zanemarljive.

Dekodiranje VIP telefona

Upravo je ovaj finansijski aspekat razlog zašto se sve više ljudi odlučuje da svoj novi telefon kupi preko mobilnog operatera. Za skuplje modele ovo predstavlja veliku uštedu, ali za sve telefone u ponudi važi sledeće: dobija se telefon koji nije u mogućnosti da funkcioniše sa nekom drugom mobilnom mrežom. Drugim rečima, telefon je zaključan, i to od strane samog operatera. Ovo zapravo nije iznenađujuće, i česta je praksa među operaterima. Ovo se srećom vrlo lako rešava otključavanjem telefona u odgovarajućem servisu, a usluga je takođe poznata i kao dekodiranje mobilnih telefona.

Dekodiranje Vip telefona dostupno vam je u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu. U našem servisu (vidi mapu), pronaći ćete sve što vam je potrebno da biste vaš telefon iz Vip mreže mogli da koristite sa bilo kojim drugim mobilnim operaterom. Radno vreme servisa je od 9 do 19 časova, a radi i subotom od 10 do 14 sati.

Dekodiranje je usluga koja vraća punu funkcionalnost vašem telefonu, koji se posle toga ni po čemu ne razlikuje od mnogo skuplje maloprodajne verzije. Kupovina telefona preko mobilnog operatera najekonomičniji je način kako doći do novog, kvalitetnog telefona, a otključavanje mu vraća punu funkcionalnost, otklanjajući bilo kakve blokade koje je postavila sama mreža. I to nije sve; u servisu osim dekodiranja možete ubaciti srpski meni u vaš telefon ili ubaciti navigaciju ako je reč o smart telefonu.

Za više informacija i cenu za dekodiranje Vip telefona pozovite nas na naše telefone ili nas posetite u našem servisu mobilnih telefona u Beogradu.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena