U slučaju da ste vlasnik mobilnog telefona koji je zaključan, ali biste želeli da na njemu koristite SIM karticu neke druge mreže – servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu ima za Vas pouzdano rešenje. Samo nam se obratite i naši stručni serviseri će operaciju dekodiranja ZTE Blade L5 pametnog telefona obaviti sigurno, bezbedno i u najkraćem mogućem roku.

Dekodiranje ZTE Blade L5 u servisu Doktor Mobil u BeograduZTE Blade L5 je pristojan pametni telefon novije proizvodnje (2016) namenjen manje zahtevnim korisnicima, a dolazi sa ekranom osetljivim na dodir dijagonale 5.0 inči u ne baš visokoj rezoluciji od 480 x 854 piksela.

Ovaj cenovno povoljan mobilni uređaj radi na Androidu verzije 5.1 (Lollipop), a pokreće ga Dual-core procesor maksimalnog radnog takta 1.3 GHz, u kombinaciji sa 1 GB sistemske i 8 GB skladišne memorije (+ microSD slot). Fotografije i video zapise možete snimati kamerama od 2 MP (prednja) i 5 MP (leđna, sa LED blicem i autofokusom), dok je za autonomiju u radu zadužena izmenjiva baterija kapaciteta 2150 mAh.

Otključavanje ZTE Blade L5

Specijalistički servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu među svojim najvažnijim uslugama ističe dekodiranje ili otključavanje mobilnih telefona, stručnu intervenciju koju obavljamo vrlo pouzdano i efikasno.

Taj postupak neophodno je sprovesti na uređajima koji su zaključani za korišćenje samo u mreži jednog operatera mobilne telefonije (domaćeg ili inostranog, svejedno), a to je uglavnom slučaj sa smartfonima koji su nabavljeni uz potpisivanje ugovora.

Naši dobro obučeni i iskusni serviseri će operaciju dekodiranja ZTE Blade L5 mobilnog telefona za Vas obaviti sigurno, bezbedno i u najkraćem mogućem roku (on zavisi samo od trenutne gužve u servisu), a nakon toga ćete svoj telefon moći da koristite sa brojem, odnosno SIM karticom svakog operatera na svetu.

Cena dekodiranja ZTE Blade L5

Što se tiče cene otključavanja ZTE Blade L5 smartfona, ona je u Doktor Mobil servisu pristupačna. Vi nam slobodno pišite putem forme u sledećem pasusu ovog teksta ili nas jednostavno pozovite na telefone našeg servisa ako poželite da dobijete preciznije podatke o ceni ili roku za dekodiranje mobilnog uređaja.

Upit o ceni dekodiranja mobilnog telefona

Pozovite i zakažite termin

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Želimo da znate da je servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu uvek tu za Vas i svakako nam se javite i u slučaju da Vam, pored pouzdanog dekodiranja ZTE telefona, zatrebaju usluge servisa ZTE mobilnih telefona (različite hardverske i softverske popravke na uređajima ovog proizvođača) ili možda zamena baterije na mobilnom telefonu.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena