Dekodiranje ZTE Blade S6 i S6 Plus

Postupak dekodiranja ZTE Blade S6 ili ZTE Blade S6 Plus pametnog telefona u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu za Vas ćemo sprovesti sigurno i bezbedno, što je usluga koja će Vam potrebna ukoliko je Vaš smartfon zaključan na mrežu jednog operatera mobilne telefonije, pa ga zbog toga ne možete koristiti sa brojem ili SIM karticom neke druge mreže.

Dekodiranje ZTE Blade S6 i S6 Plus u servisu Doktor MobilZTE Blade S6 i ZTE Blade S6 Plus su pametni telefoni dosta dobrih karakteristika koji se mogu kupiti po pristupačnoj ceni, a dolaze sa kapacitivnim IPS LCD touchscreen ekranima HD rezolucije i dijagonalama od 5.0 inči (na modelu Blade S6), odnosno 5.5“ (na Blade S6 Plus).

Uz podršku za Dual SIM i 4G brzine mreže, ovi uređaji mogu se pohvaliti jakim 64-bitnim osmojezgarnim procesorima uparenim sa 2 GB RAM i 16 GB interne memorije (+ microSD slot za kartice do 64 GB), OS im je Android 5.0.1/5.0.2 (Lollipop), kamere od 13 MP (primarna, sa autofokusom i LED blicem) i 5 MP (sekundarna), a napajanje se vrši pomoću integrisanih baterija kapaciteta 2400/3000 mAh.

Otključavanje ZTE Blade S6, ZTE Blade S6+

Dekodiranje ili otključavanje mobilnog telefona je profesionalna operacija koja se obavlja na uređajima zaključanim od strane nekog operatera mobilne telefonije (domaćeg ili inostranog, svejedno), koji to čine u nastojanju da korisnike što duže zadrže u svojoj mreži.

Ovu veoma korisnu uslugu, koja će Vam omogućiti da svog „mobilnog ljubimca“ koristite u kojoj god poželite mobilnoj mreži, u specijalističkom servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu pružićemo Vam efikasno i pouzdano.

Operaciju dekodiranja ZTE Blade S6 ili ZTE Blade S6 Plus mobilnog telefona naši dobro obučeni serviseri za Vas će obaviti garantovano sigurno, bezbedno (bez rizika po mobilni uređaj) i svakako u najskorijem mogućem vremenskom roku.

Cena dekodiranja ZTE Blade S6 i ZTE Blade S6 Plus

Sama cena otključavanja ZTE Blade S6 i ZTE Blade S6+ smartfona u Doktor Mobil servisu je pristupačna. Za više informacija o ceni ili roku za dekodiranje telefona budite slobodni da nam pišete preko formulara koji ćete pronaći u sledećem odeljku ovog teksta ili nas pozovite na telefone našeg servisa.

Upit o ceni dekodiranja mobilnog telefona

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Vaše ime (obavezno):

Vaša e-pošta (obavezno):

Model telefona (obavezno):

Poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Kao što kvalitetno i pouzdano vršimo dekodiranje ZTE telefona, u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu profesionalno i stručno obavljamo i kompletan servis ZTE mobilnih telefona (uspešno rešavanje svih hardverskih i softverskih problema na uređajima ovog brenda), kao i zamenu baterije na mobilnom telefonu.

  • Pratite nas na Facebook-u

  • Mobilni svet Doktor Mobil

Call Now Button