Usluga dekodiranja ZTE Blade X3 pametnog telefona dostupna Vam je u našem specijalističkom servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu, gde ovaj postupak obavljamo na uređajima koji su zaključani na mrežu nekog operatera mobilne telefonije, a nakon toga svoj omiljeni smartfon bićete u prilici da koristite sa brojem ili karticom svakog operatera na svetu.

Dekodiranje ZTE Blade X3 u servisu Doktor Mobil u BeograduZTE Blade X3 je pametni telefon prosečnih karakteristika, iz donjeg cenovnog ranga, sa podrškom za Dual SIM, prilično izdašnom baterijom i 5.0-inčnim IPS LCD ekranom osetljivim na dodir u HD rezoluciji.

Ovaj smartfon dolazi sa instaliranim operativnim sistemom Android 5.1 (Lollipop) koji radi pokretan četvorojezgarnim procesorom maksimalnog radnog takta 1.0 GHz, ukombinovanim sa 1 GB RAM i 8 GB interne memorije (može se dodatnom microSD karticom povećati do 64 GB). Kamere su mu sa senzorima od 8 MP (leđna, sa LED blicem i autofokusom) i 5 MP ili 2 MP (sekundarna), dok je baterija izmenjiva sa kapacitetom od 4000 mAh.

Dekodiranje ZTE Blade X3

Kada je pametni telefon zaključan na mrežu jednog operatera mobilne telefonije, obično je u pitanju uređaj koji nije kupljen za keš u specijalizovanom mobil šopu, već je nabavljen preko ugovora sa nekom telefokomunikacionom kompanijom (kod nas ili u inostranstvu).

Da bi na njemu mogli da se koriste brojevi, odnosno SIM kartice drugih mreža (osim te „matične“ na koju je zaključan), uređaj je potrebno otključati, što je stručna intervencija koju u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu efikasno i pouzdano obavljamo operacijom dekodiranja ili otključavanja mobilnog telefona.

Uslugu dekodiranja ZTE Blade X3 mobilnog telefona naš iskusan i dobro obučen serviserski tim pružiće Vam sigurno, bezbedno i u zaista najkraćem mogućem vremenskom roku, pa ćete svoj smartfon moći da koristite u mobilnoj mreži po ličnom izboru.

Cena dekodiranja ZTE Blade X3

Što se tiče cene otključavanja ZTE Blade X3 smartfona, ona je u servisu Doktor Mobil pristupačna. Ukoliko Vam zatrebaju konkretnije informacije o ceni ili roku za dekodiranje telefona, samo nam pošaljite pisani upit preko formulara koji ćete pronaći u sledećem odeljku ovog teksta ili nas jednostavno pozovite na telefone našeg servisa.

Upit o ceni dekodiranja mobilnog telefona

Pozovite i zakažite termin

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Važno je da imate u vidu da je servis Doktor Mobil tu i ako Vama ili Vašim prijateljima nekom prilikom, pored dekodiranja ZTE telefona, budu zatrebale usluge servisa ZTE mobilnih telefona (uspešno rešavanje svih hardverskih i softverskih problema na smartfonima ovog proizvođača) ili zamena baterije na mobilnom telefonu.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena