Doktor Mobil pouzdano dekodira Alcatel 5, pa ukoliko ste u zemlji ili inostranstvu kupili zaključan baš ovaj mobilni telefon, mi imamo jednostavno rešenje za Vas. Možete se obratiti našem proverenom i stručnom servisu kako bismo otključali Vaš Alcatel 5 jer mi garantujem da ćete našom uslugom biti zadovoljni zato što je dekodiranje koje vršimo sigurno po Vaš smartfon i trajno rešava pitanje blokade.

Dekodiranje za Alcatel 5 nama je rutinska operacija koju smo doveli do perfekcije. Na Vama je samo da nam poklonite svoje poverenje, a Doktor Mobil će rešiti sve drugo.

Alcatel 5 - dekodiranjeAlcatel 5 – Kada je u pitanju ovaj telefon, već na prvi pogled nam je jasno da se ne uklapa u popularni šablon koji je danas aktuelan. Dizajn je pomalo neobičan zbog činjenice da je veći deo uređaja od plastike što je protivrečno modernim modelima drugih brendova na kojima sve više dominira kombinacija stakla i metala.

Operativni sistem je starija verzija Androida 7.1 (Nougat). Dolazi sa 2/3 GB RAM memorije, odnosno 16/32 GB ROM. Internu memoriju moguće je proširiti do 128 GB umetanjem microSD kartice, što je dostupno ukoliko ne koristite dual sim (moguće je umetanje ili microSD ili druge, odnosno dodatne SIM kartice). Baterija je integrisana, litijum-jonska, 3000 mAh.

Zanimljivo za Alcatel 5 je da glavna kamera ima 12 MP (LED blic, HDR, panorama), dok je popularna “selfi” kamera dualna 13 MP + 5 MP, što predstavlje pristojan kvalitet imajući u vidu cenu koja se u Srbiji kreće oko 260 eur.

Otključavanje Alcatel 5 mobilnog telefona

Blokada mobilnog uređaja posebno može biti problematična kada su u pitanju modeli koji poseduju mogućnost korišćenja dve kartice, kao što je slučaj kod Alcatel 5. Ukoliko Vam to ne odgovara, možete se obratiti stručnjaku, a to je Doktor Mobil,  pa ćete nakon dekodiranja Alcatel 5 moći nesmetano da ga koristite kod bilo kog domaćeg ili inostranog operatera.

Postupak dekodiranja za Alcatel 5 uglavnom je veoma jednostavan i brzo se obavlja, naravno, ukoliko se za to obratite stručnim i obučenim serviserima kakvi su u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil. Mi ćemo najpre utvrditi da li je dekodiranje moguće, a zatim efikasno i što je pre moguće, obaviti ovu servisnu uslugu.

Koliko košta dekodiranje Alcatel 5?

Želeli bismo da Vas uverimo da vešte ruke naših servisera jako često otključavaju mobilne telefone, što im pruža samouverenost i pouzdanost u radu. Doktor Mobil će Alcatel 5 dekodirati efikasno, sigurno, a pošto uz to ide i razumna cena, mi posedujemo sve preduslove za dobru i uspešnu servisnu uslugu.

Za tačnu informaciju o naknadi otključavanja Alcatela 5, zamolili bismo Vas da pozovete naš servis na navedene kontakt telefone ili nam se obratite putem formulara u nastavku. Naravno, podrazumeva se da je najbolje da dođete u Doktor Mobil jer ste kod nas zaista uvek dobrodošli.

Upit o ceni dekodiranja za Alcatel 5

Pozovite i zakažite termin

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Budite slobodni da nam se obratite ukoliko Vi ili neko Vama blizak ima bilo kakve poteškoće u vezi sa funkcionisanjem svog Alcatel 5 mobilnog telefona. Doktor Mobil Vam je na raspolaganju za veliki broj hardverskih i softverskih usluga, a kada je reč o dekodiranju Alcatel telefona, vršimo ga za gotovo sve modele, bez obzira iz koje mreže i zemlje dolaze.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena