Potrebna vam je zamena ekrana za Alcatel 5? Imate sreće, jer baš naš servis mobilnih telefona – Doktor Mobil, pouzdano i kvalitetno vrši ovu uskugu.

Doktor Mobil iz svoje ordinacije u Beogradu operiše brojne pacijente koji dođu kod njega, što iz Beograda, što iz drugih mesta širom Srbije. Ono što je sigurno, jeste da svi dobiju isti tretman – detaljnu dijagnostiku, a zatim i uspešno servisiranje.

zamena ekrana za alcatel 5

Alcatel 5 – radi na operativnom sistemu Android 7.1 Nougat. Ima 2/3 GB RAM i 16/32 GB interne memorije. Ukoliko vam to nije dovoljno, umetanjem microSD kartice unutrašnju memoriju možete proširiti do 128 GB.

Baterija ovog mobilnog telefona je integrisana, od 3000 mAh. Njegova glavna kamera ima 12 MP, a prednja „selfi“ kamera je dualna sa rezolucijom od 13 MP + 5 MP. Osim navedenog, za ovaj uređaj bismo pomenuli i senzore za očitavanje otisaka prsta, čime se dodatno štite vaši podaci, ali i olakšava pristup određenim aplikacijama.

Alcatel 5 zamena ekrana

Svima nam se minimum jednom dogodilo da telefon isklizne iz ruke i završi na podu. I ako je taj pad bez posledica, brzo zaboravimo na njega. Potpuno druga stvar je kada s poda podignemo telefon razbijenog ili oštećenog displeja.

Pored toga, LCD obično ne daje sliku, touchscreen ne reaguje na dodir, a ekran može biti potpuno crn. U ovakvim situacijama jasno nam je da je našem Alcatel 5 neophodna zamena ekrana.

Srećom, čuli ste već za naš servis mobilnih telefona – Doktor Mobil, pa će zamena ekrana na Alcatel 5 proći odlično. Naši iskusni serviseri jako spretno barataju svojim alatom i precizno i pouzdano menjaju displej vašeg telefona, a nakon zamene, ponovo ćete moći da koristite svoj Alcatel 5.

Trebalo nam je puno truda i rada da svoje usluge dovedemo do perfekcije, ali se sada možemo pohvaliti ogromnim uspesima na polju servisiranja mobilnih telefona, što nam je i bio cilj. Ali Doktor Mobil tu ne staje, već iz dana u dan napreduje i usavršava se, kako bi bio što bolji za vas.

alcatel 5 zamena ekrana

Cena promene ekrana Alcatel 5 mobilnog telefona

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

Pozovite i zakažite termin

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:
* obavezna polja


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Promena ekrana vašeg Alcatel 5 može biti razlog vaše prve posete servisu Doktor Mobil, a mi ćemo se potruditi da kvalitet ove usluge bude razlog svakog sledećeg „druženja“.

Naravno, pored zamene ekrana, Doktor Mobil za vas vrši kompletan servis Alcatel mobilnih telefona, tako da, šta god da je u vezi sa tim potrebno, mi smo tu za vas.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena