• Tel: 011/405-8049
  • Mob: 062/161-7002

HTC Butterfly X920 – zamena ekrana

Kvalitetni i veliki ekrani kakve imaju savremeni pametni telefoni ipak nisu neuništivi, pa ih treba čuvati od eventualnih oštećenja koja se najčešće događaju prilikom ispadanja telefona. Ukoliko Vam se nešto takvo i desi, ne brinite previše, jer u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu zamenu ekrana na HTC Butterfly X920 mobilnom telefonu vršimo sigurno i pouzdano.

Zamena ekrana na HTC Butterfly X920HTC Butterfly je pametni telefon dobrog kvaliteta izrade sa lepim dizajnerskim detaljima i kapacitivnim Super LCD3 touchscreen ekranom dijagonale 5.0 inči u Full HD rezoluciji (1080 x 1920 piksela), sa odličnim uglovima vidljivosti i oštrinom, a zaštićen je Gorilla Glass 2 tehnologijom.

Za brz rad aplikacija i uopšte operativnog sistema Android 4.1.1 (Jelly Bean) oplemenjenog HTC Sense UI 5.0 korisničkim interfejsom odgovoran je četvorojezgarni procesor na 1.5 GHz sa 2 GB RAM memorije, a tu je i 16 GB interne memorije, kamere od 8 MP (primarna, sa autofokusom i LED blicem) i 2.1 MP (prednja), kao i baterija kapaciteta 2020 mAh.

Zamena ekrana na HTC Butterfly X920

U servisu Doktor Mobil imamo veliko iskustvo u zameni ekrana na pametnim telefonima, što je operacija koja se vrši zbog oštećenja displeja nastalog najčešće usled nepažljivog rukovanja, udarca ili ispuštanja telefona na čvrstu podlogu.

Ako u takvoj situaciji vidite da displej ne prikazuje sliku, tač skrin ne reaguje na dodir ili je staklo napuklo, to su jasni znaci da je, nažalost, došlo do ozbiljnog oštećenja ekrana.

„Sreća u nesreći“ je što ovaj problem jednostavno i efikasno možete rešiti u našem specijalističkom servisu Doktor Mobil, gde ćemo zamenu ekrana na HTC Butterfly X920 pametnom telefonu uraditi kvalitetno, pouzdano i sasvim bezbedno.

Uslugu zamene displeja pružićemo Vam sigurno i u najkraćem mogućem roku, koji će zavisiti jedino od trenutne gužve u servisu (precizniju vremensku procenu Vam možemo dati na licu mesta).

Cena zamene ekrana na HTC Butterfly X920

Operaciju zamene displeja na smartfonu HTC Butterfly X920 u servisu Doktor Mobil vršimo po povoljnoj ceni. U slučaju da su Vam potrebne detaljnije informacije o ceni ili o roku za pružanje ove usluge, slobodno nas pozovite na telefone servisa ili nam pišite popunjavajući podatke u formi koju ćete videti u nastavku teksta.

Upit o ceni zamene ekrana na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Fiksni: 011/405-80-49 Telenor: 062/16-17-002

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

U servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu, pored kvalitetne zamene ekrana, uspešno radimo i dekodiranje HTC telefona, kompletan servis HTC mobilnih telefona (sve softverske i hardverske popravke), kao i zamenu baterije na mobilnim telefonima.

  • Mobilni svet