Servis mobilnih telefona u Beogradu – Doktor Mobil može zameniti kameru (prednju i zadnju) za vaš HTC Desire 12 i to veoma stručno, efikasno i pouzdano.

Čim pređete naš prag, na osnovu srdačne dobrodošlice i profesionalizma s kojim ćete se prvo susresti, biće vam jasno da ste odabrali pravi servis za zamenu kamere na vašem HTC Desire 12. U to ćete se, naravno, uveriti i kada preuzmete svoj servisiran mobilni telefon.

zamena kamere htc desire 12

HTC Desire 12 – Radi na operativnom sistemu Android 7.x (Nougat). Poseduje 2/3 GB RAM i 32/64 GB interne memorije koju možete iskoristiti za skladištenje različitih privatnih sadržaja, a ukoliko vam navedeni kapaciteti nisu dovoljni uz microSD karticu moguće je proširenje do 512 GB.

Baterija ovog uređaja ima 2730 mAh. Kada su u pitanju kamere, glavna dolazi sa rezolucijom od 13 MP, a pomoćna “selfi” kamera ima 5 MP.

Zamena kamere (prednje i zadnje) za HTC Desire 12

Servis Doktor Mobil okupio je vrsne stručnjake iz sfere mobilne telefonije, kako bismo uspeli da prevaziđemo sve poteškoće na koje može naići vaš mobilni uređaj. Jedan od izazova sa kojima se susrećemo je i zamena kamere (prednje i zadnje) za HTC Desire 12.

Godinama brižljivo prikupljamo i čuvamo znanje, iskustvo i veštine koje nam pomažu da zamenu (prednje i zadnje) kamere za HTC Desire 12 izvedemo perfektno i, što je najbitnije, potpuno bezbedno po vaš uređaj.

Uz pomoć adekvatne opreme, najpre ćemo napraviti detaljan plan dejstva, a potom i pristupiti servisiranju koje će efikasno otkloniti kvar ili oštećenje kamere. Nakon uspešnog servisa, ponovo ćete moći da fotografišete sve vama bitne i dragocene trenutke.

Iako je zamena kamere za HTC Desire 12 složen postupak, naši stručnjaci će s lakoćom uspeti da ga sprovedu od početka do kraja. I na naše veliko zadovoljstvo, moći ćemo da vam vratimo ispravan uređaj koji ćete ponovo moći da koristite.

zamena kamere htc desire 12

Cena zamene kamere (prednje i zadnje) za HTC Desire 12

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na broj:

Pozovite nas i zakažite servis

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Servis HTC mobilnih telefona obuhvata sve softverske i hardverske intervencije. Ovim putem bismo pored zamene kamere izdvojili dekodiranje HTC mobilnih telefona, iako smo podjednako uspešni u svim servisnim intervencijama.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena