HTC Desire 530 – zamena baterije u Doktor Mobil servisu

Dotrajalost ili kvar baterije mobilnog telefona dovešće do toga da uređaj ne može normalno da radi, jer nema stabilno napajanje električnom energijom. Ako i Vi imate takav problem na svom smartfonu, specijalistički servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu će ga za Vas rešiti pouzdanom i bezbednom operacijom zamene baterije na HTC Desire 530 pametnom telefonu.

Zamena baterije na HTC Desire 530 u servisu Doktor MobilHTC Desire 530 je mobilni telefon zanimljivog dizajna namenjen manje zahtevnim korisnicima, koji dolazi sa 5.0-inčnim ekranom osetljivim na dodir u HD rezoluciji i radi na operativnom sistemu Android 6.0 (Marshmallow).

Ovaj uređaj srednje klase pokreće četvorojezgarni procesor maksimalnog radnog takta 1.1 GHz, zajedno sa 1.5 GB RAM memorije, dok se 16 GB interne memorije microSD karticom može povećati do 256 GB. Selfi kamera mu je sa senzorom od 5 MP, a glavna od 8 MP ima autofokus, LED blic, kao i HDR i panorama funkcije.

Baterija, koja nas ovde posebno interesuje, na ovom smartfonu je integrisana (Non-removable) litijum-jonska, sa kapacitetom od 2200 mAh i pružiće mu neku prosečnu jednodnevnu autonomiju u radu, uz umeren intenzitet korišćenja telefona.

Zamena baterije na HTC Desire 530

Pošto su baterije na mobilnim telefonima hardverske komponente koje imaju određeni vek trajanja, ne treba se čuditi kada vremenom počnu da slabe, a kada dotraju (neuobičajeno dugo se pune, a vrlo brzo isprazne) treba ih zameniti novim, da bi uređaj imao kvalitetno napajanje energijom.

Neki modeli pametnih telefona, kao što je i Desire 530, imaju fabrički integrisane (zovu se ponekad i „neuklonjivim“) baterije koje vlasnici smartfona ne mogu menjati sami, pa je u takvoj situaciji najbolje potražiti stručnu pomoć profesionalnog servisa mobilnih telefona, kao što je servis Doktor Mobil u Beogradu.

Naš iskusan serviserski tim osetljivu operaciju otvaranja mobilnog uređaja i zamene baterije na HTC Desire 530 pametnom telefonu za Vas će obaviti sigurno, pouzdano i potpuno bezbedno (bez rizika po smartfon), a da ne biste dugo čekali, svojski će se potruditi da Vam tu uslugu pruže i u najkraćem mogućem roku.

Cena zamene baterije na HTC Desire 530

Što se tiče cene zamene baterije na HTC Desire 530 smartfonu, ona je u servisu Doktor Mobil pristupačna. Slobodno nam se javite na telefone našeg servisa ili nam pošaljite pisani upit putem formulara u nastavku ovog teksta ako Vam zatrebaju konkretniji podaci o ceni ili roku za završetak ove intervencije.

Upit o ceni zamene baterije na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

011/405-80-49  - 062/16-17-002  - 064/311-7552

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Vaše ime (obavezno):

Vaša e-pošta (obavezno):

Model telefona (obavezno):

Poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Uz pouzdanu i sigurnu zamenu baterije na mobilnom telefonu, servis Doktor Mobil u Beogradu Vam stoji na raspolaganju i ukoliko Vam u nekom trenutku zatrebaju usluge dekodiranja HTC telefona ili servisa HTC mobilnih telefona (sve hardverske i softverske popravke na smartfonima tajvanskog proizvođača).