Zamena ili popravka konektora punjenja na HTC Desire 630 pametnom telefonu je operacija koja se vrši u slučaju da je došlo do oštećenja ili neke druge vrste kvara ove komponente, zbog čega baterija telefona ne može da se puni i uređaj ne može normalno da radi. U servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu ovu uslugu pružamo sigurno, bezbedno i efikasno.

Zamena konektora punjenja na HTC Desire 630 – Doktor MobilHTC Desire 630 je pametni telefon jedinstvenog i trendi dizajna (sa zanimljivim mikrokapljicama na polikarbonatnom kućištu), a odlikuje se podrškom za Dual SIM i 5.0-inčnim Super LCD touchscreen ekranom HD rezolucije. Tu su i četvorojezgarni procesor na 1.6 GHz, 2 GB RAM i 16 GB interne memorije (+ microSD slot), OS Android 6.0 (Marshmallow) i kamere od 5 MP (prednja) i 13 MP (leđna).

Uklonjiva litijum-jonska baterija kapaciteta 2200 mAh trebalo bi ovom smartfonu da pruži solidnu autonomiju u radu, ali je za njen nesmetan rad i stabilno napajanje uređaja energijom neophodno da konektor punjenja bude potpuno ispravan.

Zamena ili popravka konektora punjenja na HTC Desire 630

Mnogi vlasnici pametnih telefona javljaju nam se sa problemom pokvarenog konektora punjenja (napajanja) na mobilnom uređaju, a praksa pokazuje da uzroci mogu biti raznovrsni – od grubog rukovanja prilikom priključivanja na punjač, vlage (prodor vode ili neke druge tečnosti), naglih promena napona na elektro mreži ili upotrebe nekvalitetnog punjača, pa do mogućih fabričkih grešaka (tada se čini da je konektor otkazao „sam od sebe“).

Da postoji problem sa konektorom napajanja primetićete po tome što se baterija telefona ne puni (ili se to dešava, ali veoma otežano) ili, pak, uređaj uopšte i ne registruje da je priključen na punjač.

Ukoliko je takav slučaj i sa Vašim telefonom, predlažemo Vam da se obratite servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu u kojem ćemo operaciju zamene ili popravke konektora punjenja na HTC Desire 630 mobilnom telefonu uraditi pouzdano, bezbedno (bez rizika po smartfon) i u najkraćem mogućem vremenskom roku.

Cena zamene ili popravke konektora punjenja na HTC Desire 630

U našem servisu uslugu zamene ili popravke konektora punjenja na HTC Desire 630 smartfonu pružamo po povoljnoj ceni. Vi nam se svakako javite (pozivom na telefone Doktor Mobil servisa ili pisanim upitom kroz formular u nastavku teksta) ako Vam zatrebaju detaljniji podaci o ceni ili roku za popravku uređaja.

Upit o ceni zamene konektora punjenja na mobilnom telefonu

  Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na broj:

  Pozovite nas i zakažite servis

  011 / 4022-611

  ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

  Kontakt forma
  * obavezna polja  Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

  AKS Sabac Brza Posta
  PostExpress Posta Srbije

  Servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu osnovan je sa ciljem da uspešno i efikasno rešava hardverske i softverske probleme na mobilnim uređajima, a pored popravke konektora punjenja, preporučujemo Vam i naše usluge dekodiranja HTC telefona, servisa HTC mobilnih telefona i zamene baterije na mobilnim telefonima.

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena