Kako dekodirati mobilni telefon zaključan na mrežu jednog operatera? Vrlo jednostavno – uz stručnu pomoć profesionalnog servisa mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu. Samo donesite svoj mobilni uređaj u naš servis, a mi ćemo operaciju dekodiranja HTC Desire 650 pametnog telefona za Vas obaviti sigurno, pouzdano i u najkraćem mogućem vremenskom roku.

Dekodiranje HTC Desire 650 u servisu Doktor Mobil u BeograduHTC Desire 650 je relativno noviji (2016) model tajvanske kompanije iz srednjeg cenovnog ranga koji, uz prepoznatljiv Desire dizajn (sa zanjimljivom „rebrastom“ teksturom pozadi), donosi ekran osetljiv na dodir dijagonale 5.0 inči u HD rezoluciji.

Instaliran mu je operativni sistem Android verzije 6.0 (Marshmallow), a pokreće ga solidan četvorojezgarni procesor radnog takta 1.6 GHz, uparen sa 2 GB RAM i 16 GB interne memorije (plus microSD slot za njeno povećanje do maksimalnih 256 GB). Za snimanje fotografija i video zapisa na raspolaganju su Vam kamere od 13 MP (leđna, sa autofokusom, LED blicem, HDR, panorama i drugim funkcijama) i 5 MP (prednja), dok je za autonomiju u radu ovog uređaja zadužena integrisana baterija od 2200 mAh.

Dekodiranje HTC Desire 650

Problem sa zaključanim mobilnim telefonom obično imaju vlasnici ovih uređaja koji su ih nabavili putem potpisivanja ugovora sa nekim od operatera mobilne telefonije, bilo da su u pitanju naši (model Desire 650 trenutno nudi MTS) ili inostrani pružaoci mobilnih usluga.

Ove kompanije mobilne uređaje zaključavaju da bi korisnike što duže zadržale u svojoj mreži, ali to za Vas ne mora da predstavlja nikakvo ograničenje, pošto u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu pružamo profesionalnu uslugu otključavanja ili dekodiranja mobilnog telefona.

Stručnu operaciju dekodiranja HTC Desire 650 smartfona naš tim dobro obučenih i iskusnih servisera obavlja garantovano pouzdano, bezbedno (bez rizika po telefon) i u zaista najkraćem mogućem vremenskom roku, a nakon toga svog „mobilnog ljubimca“ moći ćete da koristite sa karticom ili brojem svake mobilne mreže na svetu.

Cena dekodiranja HTC Desire 650

Cena usluge otključavanja HTC Desire 650 mobilnog telefona u servisu Doktor Mobil je pristupačna. Takođe nam možete pisati putem formulara u sledećem pasusu ovog teksta ili nas pozvati na telefona našeg servisa ako Vam trebaju nešto preciznije informacije o ceni ili roku za dekodiranje telefona.

Upit o ceni dekodiranja mobilnog telefona

Pozovite nas

011 / 4022-611

ili nam možete poslati email preko sledeće kontakt forme, dobićete odgovor na email koji ostavite u najkraćem roku:

Kontakt forma:
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Specijalistički servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu će Vam uvek pružiti stručnu asistenciju, pa nam se slobodno obratite i ako Vam, pored dekodiranja HTC telefona, zatrebaju usluge servisa HTC mobilnih telefona (raznovrsne hardverske i softverske popravke na uređajima ovog brenda) ili zamena baterije na mobilnom telefonu.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena