Ekrani na modernim pametnim telefonima prilično lako mogu da se oštete ako dođe do slučajnog ispadanja telefona na neku tvrđu podlogu. Zato smo u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu specijalizovani za kvalitetnu i bezbednu zamenu ekrana na HTC Desire 816 i HTC Desire 816G pametnim telefonima koju obavljamo u najkraćem mogućem roku.

Zamena ekrana na HTC Desire 816, 816G u servisu Doktor MobilHTC Desire 816 i HTC Desire 816G su kvalitetni pametni telefoni, odnosno fableti, ali sa dosta kompaktnim kućištem i debljinom od nepunih 8 mm. Imaju velike kapacitivne Super LCD2 touchscreen ekrane od 5.5 inči u HD rezoluciji (720 x 1280 piksela).

Širokougaonom 5 MP prednjom kamerom možete snimiti dobre selfije, dok primarna 13 MP kamera pored autofokusa i LED blica ima i HDR funkciju. Četvorojezgarni procesor na 1.6/1.3 GHz, zajedno sa 1.5/1 GB RAM memorije, odgovoran je za rad OS Android 4.4.2 (KitKat), a za aplikacije i podatke planirano je 8 GB interne memorije koju možete povećati microSD memorijskom karticom. Baterija je integrisana sa kapacitetom od 2600 mAh, a model Desire 816G može se pohvaliti i podrškom za Dual SIM.

Zamena ekrana na HTC Desire 816 ili 816G

Fableti ili mobilni telefoni sa većim ekranima su, po prirodi stvari, izloženiji mogućim oštećenjima displeja, pa sa njima treba pažljivije rukovati, upravo da ne bi došlo do takvog neželjenog kvara.

Ali ako Vam se i desi da polomite ili oštetite ekran na Vašem smartfonu (to se prepoznaje po tome što tač skrin ne reaguje normalno na dodir, displej ne daje sliku ili je napuklo staklo), ne brinite – dođite u servis Doktor Mobil u Beogradu i mi ćemo taj Vaš problem rešiti sigurno i bezbedno.

Uslugu zamene ekrana na HTC Desire 816 ili HTC Desire 816G mobilnom telefonu pružićemo Vam garantovano pouzdano, kvalitetno i u najkraćem vremenskom roku koji bude moguć (on zavisi jedino od trenutnog broja zahteva u servisu).

Cena zamene ekrana na HTC Desire 816, 816G

Operaciju zamene displeja na smartfonima HTC Desire 816 i Desire 816G u našem servisu vršimo po povoljnoj ceni. Ako biste voleli da se unapred preciznije raspitate o ceni ili roku, slobodno nas zovite na telefone Doktor Mobil servisa ili nam pišite preko formulara u narednom odeljku ovog teksta.

Upit o ceni zamene ekrana na mobilnom telefonu

  Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na:

  Pozovite i zakažite termin

  011 / 4022-611

  ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

  Kontakt formular  Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

  AKS Sabac Brza Posta
  PostExpress Posta Srbije

  Znajte da smo mi tu za Vas i ako Vam, osim zamene ekrana, zatrebaju druge specijalističke usluge, kao što su dekodiranje HTC telefona, servis HTC mobilnih telefona ili zamena baterije na mobilnom telefonu.

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena