HTC Desire 820s i HTC Desire 820G plus – dekodiranje

Otključavanjem ili dekodiranjem pametnog telefona pružićete sebi mogućnost da možete da ga koristite sa mobilnom karticom, odnosno brojem po sopstvenoj želji. U servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu ovu operaciju obavljamo profesionalno, kvalitetno i pouzdano, što važi i za dekodiranje mobilnih telefona HTC Desire 820s i HTC Desire 820G+.

Dekodiranje HTC Desire 820s i HTC Desire 820G+HTC Desire 820s i HTC Desire 820G+ su kvalitetni i elegantni pametni telefoni dvotonskog dizajna, sa velikim IPS LCD tačskrin ekranom od 5.5 inči (u rezoluciji 720 x 1280 piksela) i podrškom za Dual SIM (dve kartice, dva broja istovremeno).

Ovi fableti koji rade na OS Android 4.4.4 (KitKat) obogaćenim HTC Sense UI 6.0 korisničkim interfejsom imaju jak osmojezgarni procesor radnog takta 1.7 GHz, uparen sa 2, odnosno 1 GB RAM memorije i 16 GB interne memorije koja se microSD karticom može povećati do 32 GB.

Vrlo dobre fotografije možete snimiti primarnom kamerom od 13 MP (sa autofokusom, LED blicem i funkcijama detekcije lica, HDR, panorama), dok je za selfije na raspolaganju prednja kamera od 8 MP (obe snimaju video u 1080p kvalitetu). Baterija im je integrisana kapaciteta 2600 mAh.

Dekodiranje HTC Desire 820s i HTC Desire 820G+

Ove pametne telefone možete uz gotovinsko plaćanje kupiti u prodavnicama mobilnih telefona, a možete ih uz potpisivanje ugovora uzeti i kod nekog od operatera mobilne telefonije, samo što će tada najverovatnije biti zaključani za korišćenje isključivo u mreži tog operatera.

I u slučaju da neki od ovih modela smartfona nabavite iz inostranstva, velika je verovatnoća da telefon bude zaključan na mrežu matičnog operatera.

Srećom, u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu ovaj problem možete rešiti efikasno, sigurno i potpuno bezbedno (bez bilo kakvih rizika po uređaj).

Operaciju otključavanja ili dekodiranja mobilnih telefona HTC Desire 820s i 820G+ naši stručni serviseri obaviće pouzdano i u zaista najkraćem mogućem roku (on će zavisiti samo od trenutne gužve u servisu).

Cena dekodiranja HTC Desire 820s i HTC Desire 820G+

Cena otključavanja smartfona HTC Desire 820s i HTC Desire 820G+ u našem servisu je sasvim pristupačna. Ako Vam trebaju konkretnije informacije o ceni ili roku potrebnom za izvođenje operacije dekodiranja, slobodno nas pozovite na telefone Doktor Mobil servisa ili nam pišite preko formulara u nastavku teksta.

Upit o ceni dekodiranja mobilnog telefona

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Vaše ime (obavezno):

Vaša e-pošta (obavezno):

Model telefona (obavezno):

Poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Uz pomenutu uslugu, u specijalističkom servisu mobilnih telefona Doktor Mobil efikasno i kvalitetno radimo i dekodiranje drugih HTC telefona, kao i kompletan servis HTC mobilnih telefona (otklanjanje svih softverskih i hardverskih problema) i zamenu baterije na mobilnim telefonima.

  • Pratite nas na Facebook-u

  • Mobilni svet Doktor Mobil

Call Now Button