• Tel: 011/405-8049
  • Mob: 062/161-7002

HTC Desire 825 – zamena ekrana

Servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu stoji Vam na raspolaganju ukoliko Vam je potrebna kvalitetna i efikasna usluga zamene ekrana na HTC Desire 825 mobilnom telefonu. Ovu operaciju za Vas ćemo obaviti sigurno, pouzdano i u najkraćem mogućem roku, za koji Vam preciznu procenu možemo dati kada svoj smartfon donesete u servis.

Zamena ekrana na HTC Desire 825HTC Desire 825 je pametni telefon simpatičnog dizajna, namenjen mlađim i ne previše zahtevnim korisnicima. Dolazi sa vrlo dobrim kapacitivnim Super LCD touchscreen ekranom od 5.5 inča u rezoluciji 720 x 1280 piksela, zaštićenim Gorilla Glass tehnologijom.

Ima instaliran operativni sistem Android verzije 6.0 (Marshmallow) i HTC Sense UI korisnički interfejs, za čiji rad je odgovoran četvorojezgarni procesor maksimalnog radnog takta od 1.6 GHz, uparen sa 2 GB RAM memorije, a za skladištenje podataka i aplikacija opredeljeno je 16 GB interne memorije koju možete povećati microSD karticom.

Uz podršku za 4G (LTE Cat. 4) i odlične BoomSound zvučnike, ovaj smartfon odlikuje se i primarnom leđnom kamerom od 13 MP i prednjom selfi kamerom sa senzorom od 5 MP. Autonomiju u radu telefonu pruža integrisana baterija kapaciteta 2700 mAh.

Zamena ekrana na HTC Desire 825

Sa prilično velikim ekranom od 5.5“ ovaj telefon zahteva pažljivo rukovanje da ne bi došlo do njegovog oštećenja prilikom ispadanja ili udarca. Ukoliko Vam se ipak dogodi takva situacija i ako pri tome displej ne prikazuje sliku, tačskrin ne reaguje na dodir ili je napuklo staklo, to su nažalost znaci da je ekran na telefonu ozbiljno oštećen i da mu treba zamena.

U specijalističkom servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu ovaj ne baš prijatan problem možete rešiti vrlo efikasno i potpuno bezbedno (bez rizika po mobilni uređaj).

Uslugu zamene ekrana na HTC Desire 825 smartfonu naši stručno obučeni i iskusni serviseri obaviće sigurno i pouzdano, nakon čega ćete svoj telefon ponovo moći da koristite bez ograničenja.

Operaciju zamene displeja za Vas ćemo obaviti u najkraćem roku koji bude moguć, što će zavisiti isključivo od trenutnog broja naloga u servisu (tačnu procenu možete dobiti na licu mesta).

Cena zamene ekrana na HTC Desire 825

Operaciju zamene ekrana na HTC Desire 825 mobilnom telefonu u servisu Doktor Mobil obavljamo po povoljnoj ceni. U slučaju da su Vam neophodni konkretniji podaci o ceni ili vremenskom roku za pružanje ove usluge, najbolje bi bilo da nas pozovete na telefone servisa, a takođe nam možete i pisati preko forme koju ćete videti u nastavku teksta.

Upit o ceni zamene ekrana na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Fiksni: 011/405-8049 Telenor: 062/16-17-002

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Uz kvalitetnu i profesionalnu uslugu zamene ekrana, servis Doktor Mobil je tu za vas i ako Vam je potrebno pouzdano dekodiranje HTC telefona, zamena baterije na mobilnim telefonima, kao i otklanjanje svih softverskih ili hardverskih problema u servisu HTC mobilnih telefona.