HTC Desire 828 – zamena ili popravka konektora punjenja

Prodor tečnosti, neadekvatan strujni napon ili grubo rukovanje mogu dovesti do ozbiljnijih kvarova konektora punjenja ili napajanja na smartfonu, a servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu Vam u takvoj situaciji stoji na raspolaganju da izvrši sigurnu i pouzdanu operaciju zamene ili popravke konektora punjenja na HTC Desire 828 pametnom telefonu.

Zamena konektora punjenja na HTC Desire 828 – Doktor MobilHTC Desire 828 je pametni telefon srednje klase koji poseduje veliki 5.5-inčni touchscreen ekran Full HD rezolucije, osmojezgarni procesor brzine 1.5 GHz ukombinovan sa 2 GB RAM i 16 GB interne memorije (plus microSD slot do 256 GB), selfi kameru sa senzorom od 4 MP (UltraPixel) i primarnu od 13 MP (sa LED blicem, autofokusom, HDR i panorama funkcijama), a radi na Androidu verzije 5.1 (Lollipop).

Uz podršku za Dual SIM, ovaj mobilni uređaj dolazi sa integrisanom baterijom kapaciteta 2800 mAh koja mu pruža vrlo solidnu autonomiju u radu, naravno kada se redovno i bez problema puni, što je moguće jedino ako telefon ima sasvim ispravan konektor punjenja ili napajanja.

Zamena ili popravka konektora napajanja na HTC Desire 828

Nepažljivim rukovanjem prilikom priključivanja na punjač može se prouzrokovati ozbiljan kvar (fizička ili mehanička oštećenja) na konektoru napajanja, što će rezultirati nemogućnošću punjenja baterije i, posledično, nefunkcionalnošću mobilnog uređaja.

Do sličnih problema ponekad dolazi i usled nagle promene strujnog napona, kvašenja konektorskog ulaza, a dešava se i da konektor punjenja (napajanja) otkaže „sam od sebe“, obično usled neke fabričke greške.

U svakoj od ovih situacija potrebno je uraditi stručnu dijagnostiku i pouzdanu popravku ustanovljenog kvara, što je profesionalna intervencija koju u servisu Doktor Mobil u Beogradu obavljamo veoma uspešno i efikasno.

Uslugu zamene ili popravke konektora punjenja na HTC Desire 828 mobilnom telefonu pružićemo Vam sigurno i potpuno bezbedno (bez rizika po smartfon), a posebno ćemo se potruditi da celu proceduru završimo u što je moguće kraćem roku.

Cena zamene ili popravke konektora punjenja na HTC Desire 828

Cena zamene ili popravke konektora napajanja na HTC Desire 828 smartfonu u našem servisu je povoljna. Ukoliko su Vam neophodne preciznije informacije o ceni ili roku za popravku uređaja, najbolje bi bilo da nas pozovete na telefone Doktor Mobil servisa ili da nam pišete preko forme u nastavku ovog teksta.

Upit o ceni zamene konektora punjenja na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu, sa svojim iskusnim serviserskim timom, stoji Vam na usluzi i ako Vam kojim slučajem, pored efikasne i kvalitetne zamene konektora punjenja, zatrebaju i druge specijalističke usluge, među kojima izdvajamo dekodiranje HTC telefona, servis HTC mobilnih telefona i zamenu baterije na mobilnim telefonima.

  • Pratite nas na Facebook-u

  • Mobilni svet Doktor Mobil

Call Now Button