• Tel: 011/405-8049
  • Mob: 062/161-7002

HTC Desire Eye – zamena ekrana

Specijalistički servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu stoji Vam na raspolaganju ako imate problem sa mobilnim telefonom koji treba efikasno i profesionalno rešiti. Tako je i u slučaju da Vam je potrebna zamena ekrana na HTC Desire Eye mobilnom telefonu, koju ćemo za Vas obaviti sigurno, pouzdano i u najkraćem mogućem roku.

Zamena ekrana na HTC Desire EyeHTC Desire Eye je vodootporan (IPX7 sertifikat) pametni telefon uravnoteženih performansi namenjen ljubiteljima selfija jer je njegov glavni adut atraktivna prednja, selfi kamera od 13 MP sa autofokusom i dvotonskim LED blicem, a primarna leđna kamera ima senzor gotovo identičnih karakteristika.

Vrhunski kapacitivni IPS LCD touchscreen ekran modela Desire Eye ima dijagonalu od 5.2 inči u FullHD rezoluciji (1080 x 1920 piksela), zaštićen je Gorilla Glass 3 tehnologijom i pružiće Vam užitak u surfovanju internetom i gledanju multimedijalnih sadržaja.

Ovaj smartfon i njegov OS Android verzije 4.4.4 (KitKat) obogaćen HTC Sense UI 7.0 korisničkim interfejsom pokreće četvorojezgarni procesor radnog takta 2.3 GHz, sa 2 GB RAM i 16 GB interne memorije koja se microSD karticom može povećati do 256 GB. Ima i odlične BoomSound zvučnike i integrisanu bateriju kapaciteta 2400 mAh.

Zamena ekrana na HTC Desire Eye

Popularno HTC-ovo „Oko“ ima ozbiljne sertifikate zaštite od vode, prašine i ogrebotina, ali ga ipak treba čuvati jer se dešava da slučajno dođe do oštećenja ekrana, obično usled ispadanja telefona ili direktnog udarca u displej.

Ako Vam se nešto slično dogodilo i ako vidite da tačskrin ne reaguje na dodir, displej ne prikazuje sliku ili je napuklo staklo, nažalost, ekran je trajno oštećen i mora se zameniti novim.

Srećom, u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil imamo veliko iskustvo u rešavanju ovog problema, pa ćemo zamenu displeja na Vašem smartfonu obaviti sigurno, pouzdano i sasvim bezbedno.

Naš tim stručnih servisera zamenu ekrana na HTC Desire Eye smartfonu izvršiće kvalitetno, profesionalno i u najkraćem mogućem roku, pa ćete ponovo moći da ga koristite kao i pre oštećenja.

Cena zamene ekrana na HTC Desire Eye

Cena zamene ekrana na HTC Desire Eye mobilnom telefonu u servisu Doktor Mobil je povoljna. Ako su Vam potrebni konkretniji podaci o ceni ili vremenskom roku za obavljanje ove operacije, najbolje je da nas pozovete na telefone servisa ili da nam pošaljete pisani upit putem forme koju ćete videti u nastavku ovog teksta.

Upit o ceni zamene ekrana na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Fiksni: 011/405-8049 Telenor: 062/16-17-002

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Pored efikasne i pouzdane zamene ekrana, u servisu Doktor Mobil kvalitetno radimo i dekodiranje HTC telefona, servis HTC mobilnih telefona (rešavanje brojnih hardverskih i softverskih problema) i zamenu baterije na mobilnim telefonima.