HTC One A9 – zamena/popravka konektora punjenja u servisu Doktor Mobil

U našem servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu uspešno i profesionalno vršimo mnoge specijalističke intervencije na savremenim mobilnim uređajima, a jedna od njih je i operacija zamene ili popravke konektora punjenja na HTC One A9 pametnom telefonu, što je usluga koju svojim klijentima pružamo pouzdano, bezbedno i u najkraćem mogućem vremenskom roku.

HTC One A9 – zamena/popravka konektora punjenja u servisu Doktor MobilHTC One A9 je mobilni telefon iz više srednje klase koji se, uz elegantan izgled i kvalitetnu izradu, može pohvaliti i ostalim karakteristikama, među kojima su odličan čitač otiska prsta, podrška za LTE (4G), 5.0-inčni Amoled ekran osetljiv na dodir u Full HD rezoluciji i osmojezgarni procesor sa 2/3 GB RAM i 16 ili 32 GB skladišne memorije (+ microSD slot do maksimalnih 256 GB).

Kamere ovog privlačnog uređaja imaju senzore od 13 MP (glavna, sa optičkom stabilizacijom slike, dvotonskim LED blicem i autofokusom) i 4 MP (selfi, UltraPixel), OS mu je Android 6.0 (Marshmallow), a napaja se, naravno kada mu je ispravan konektor punjenja, preko integrisane (Non-removable) baterije kapaciteta 2150 mAh.

Zamena ili popravka konektora napajanja na HTC One A9

Problem sa neispravnim ili oštećenim konektorom punjenja (napajanja) na mobilnom telefonu u većini slučajeva značiće da uređaj ne može da puni svoju bateriju (ili je puni, ali krajnje otežano), pa ne može normalno ni da funkcioniše.

Razlozi koji dovode do takvog kvara mogu biti raznovrsni, a najčešći su grublje rukovanje kod kačenja smartfona na punjač, neadekvatan strujni napon, prodor tečnosti u taj deo uređaja, itd.

Ukoliko i Vi imate takav ili sličan problem, slobodno se javite servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu da uradimo stručnu dijagnostiku i pouzdanu i efikasnu popravku Vašeg telefona.

Postupak zamene ili popravke konektora punjenja na HTC One A9 mobilnom telefonu naš vrlo iskusan i dobro obučen tim servisera za Vas će obaviti sigurno, bezbedno (bez rizika po smartfon) i u najkraćem roku.

Cena zamene ili popravke konektora punjenja na HTC One A9

Uslugu zamene ili popravke konektora napajanja na HTC One A9 smartfonu u servisu Doktor Mobil pružićemo Vam po povoljnoj ceni. Za sve dodatne informacije o ceni ili roku za popravku uređaja najbolje je da nas pozovete na telefone našeg servisa mobilnih telefona ili nam pošaljete pisani upit kroz formular u nastavku teksta.

Upit o ceni zamene konektora punjenja na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

011/405-80-49  - 062/16-17-002  - 064/311-7552

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Osim što uspešno i pouzdano rešavamo problem sa konektorom punjenja, u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu isto tako kvalitetno i efikasno vršimo i dekodiranje HTC telefona, servis HTC mobilnih telefona (sve neophodne hardverske i softverske popravke na HTC smartfonima) i zamenu baterije na mobilnim telefonima.