HTC One E9, E9+, E9s – zamena ili popravka konektora punjenja

Da li znate ko Vam sigurno i efikasno može pomoći da rešite problem sa pokvarenim konektorom napajanja na mobilnom uređaju? To je servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu koji operaciju zamene ili popravke konektora punjenja na HTC One E9, HTC One E9+ i HTC One E9s pametnom telefonu vrši pouzdano, bezbedno i u najkraćem mogućem roku.

Zamena konektora punjenja HTC One E9, E9+, E9s – Doktor MobilHTC One E9, HTC One E9+ i HTC One E9s su tanki i elegantni pametni telefoni iz HTC-ove cenovno pristupačnije E serije koji dolaze sa podrškom za Dual SIM, 5.5-inčnim ekranima osetljivim na dodir, osmojezgarnim procesorima na 2.0/1.5 GHz sa 2/3 GB RAM i 16/32 GB interne memorije (plus microSD slot do 256 GB) i kamerama od 13 MP i 4 MP (na modelima E9 i E9s), odnosno 20 MP i 13/4 MP (na verziji E9+).

Ovi kvalitetni smartfoni rade na Androidu generacije 5.0 (Lollipop), a napajaju se pomoću baterija kapaciteta 2800/2600 mAh, što će, naravno, biti uspešno samo ukoliko je na uređaju potpuno ispravan i funkcionalan konektor punjenja.

Zamena ili popravka konektora napajanja na HTC One E9, E9+, E9s

Kvar na konektoru punjenja ili napajanja onemogućiće redovno i neometano punjenje baterije mobilnog telefona, što će dovesti do toga da uređaj ne može normalno da radi (obično se baterija vrlo otežano puni ili se čak ni ne puni, a telefon može i da ne „prepozna“ da je prikačen na punjač).

Takvi problemi često nastaju usled grubog rukovanja prilikom priključivanja smartfona na punjač, nagle promene napona na strujnoj mreži, kvašenja konektorskog ulaza, a ponekad uzrok kvara i nije tako očigledan (npr. deluje kao da je konektor otkazao „sam od sebe“, najverovatnije zbog neke fabričke greške).

U svakom slučaju, ovaj dosta ozbiljan problem na pametnom telefonu u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu za Vas možemo otkloniti veoma pouzdano i efikasno.

Operaciju zamene ili popravke konektora punjenja na HTC One E9, One E9 plus ili One E9s mobilnom telefonu naši dobro obučeni serviseri vrše sigurno, bezbedno (bez rizika po mobilni uređaj) i u najkraćem mogućem roku.

Cena zamene ili popravke konektora punjenja na HTC One E9, E9 plus, E9s

Cena zamene ili popravke konektora napajanja na HTC One E9, HTC One E9+ i HTC One E9s smartfonu u našem servisu je povoljna. Za sve dodatne informacije o ceni ili roku za pružanje ove usluge, slobodno nas pozovite na telefone našeg servisa ili nam pišite preko formulara u nastavku teksta.

Upit o ceni zamene konektora punjenja na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

011/405-80-49  - 062/16-17-002  - 064/311-7552

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Znajte da je servis Doktor Mobil u Beogradu tu za Vas i ukoliko Vam, osim uspešne zamene konektora punjenja, nekada budu trebale i usluge dekodiranja HTC telefona, servisa HTC mobilnih telefona ili zamene baterije na mobilnom telefonu.