HTC One E9+ i E9s – dekodiranje

Operacija dekodiranja ili otključavanja mobilnog telefona omogućava korisniku da svoj omiljeni smartfon bez problema koristi sa svakom mobilnom karticom ili brojem na svetu. U servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu uslugu dekodiranja HTC One E9 plus i HTC One E9s mobilnih telefona pružićemo Vam pouzdano, sigurno i u garantovano najkraćem mogućem roku.

Dekodiranje HTC One E9+ i HTC One E9sHTC One E9+ i HTC One E9s su kvalitetno izrađeni pametni telefoni koji predstavljaju pristupačnije verzije tajvanske kompanije HTC (u odnosu na premijum modele M9 i M9+), sa velikim kapacitivnim tačskrin ekranima od 5.5 inči. One E9+ dolazi sa Quad HD rezolucijom (1440 x 2560 piksela), a E9s sa HD rezolucijom (720 x 1280 piksela).

Ovi fableti rade na OS Android 5.0 (Lollipop) presvučenim HTC Sense UI 7.0 korisničkim interfejsom, pokretanim osmojezgarnim procesorom uparenim sa 3 GB (na modelu E9+), odnosno 2 GB (na E9s) RAM memorije i 32/16 GB interne memorije (plus microSD slot).

Oba modela imaju Ultra Pixel selfi kamere od 4 MP napred, dok je primarna kamera kod modela E9+ 20-megapikselna, a kod modela E9s sa senzorom od 13 MP (naravno, sa autofokusom, LED blicem, HDR, panorama i brojnim drugim funkcijama). One E9+ ima integrisanu bateriju kapaciteta 2800 mAh, a One E9s uklonjivu bateriju od 2600 mAh.

Dekodiranje HTC One E9 plus i HTC One E9s

Ovi sjajni pametni telefoni pružaju brojne mogućnosti, ali ako su zaključani na mrežu nekog određenog operatera (bilo da su u pitanju domaći MTS, Telenor, VIP ili neki od inostranih operatera), nećete moći da ih koristite sa karticom ili brojem po Vašoj želji.

Operateri mobilne telefonije uređaje zaključavaju, naravno, da bi korisnike što duže zadržali u svojoj mreži, a takva situacija je sa većinom telefona koji su uzeti uz ugovor, svejedno da li je on potpisan sa nekim od naših ili stranih provajdera mobilnih usluga.

Srećom, specijalistički servis mobilnih telefona Doktor Mobil je tu da za Vas otključavanje ili dekodiranje telefona obavi efikasno, pouzdano i potpuno bezbedno (bez ikakvih rizika po uređaj).

Naši iskusni i stručni serviseri će operaciju dekodiranja HTC One E9+ ili HTC One E9s smartfona izvršiti sigurno, profesionalno i u najkraćem roku koji realno bude moguć (on zavisi isključivo od trenutne gužve u servisu).

Cena dekodiranja HTC One E9+ i HTC One E9s

U servisu Doktor Mobil mobilne telefone HTC One E9 plus i HTC One E9s možete dekodirati po pristupačnoj ceni. Ukoliko želite malo preciznije podatke o ceni ili vremenskom roku za izvođenje ove operacije, najbolje bi bilo da nas pozovete telefonom ili da nam pišete putem formulara koji ćete videti u nastavku ovog teksta.

Upit o ceni dekodiranja mobilnog telefona

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

011/405-80-49  - 062/16-17-002  - 064/311-7552

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Vaše ime (obavezno):

Vaša e-pošta (obavezno):

Model telefona (obavezno):

Poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Korisno je znati da u servisu Doktor Mobil, pored stručnog i efikasnog dekodiranja HTC telefona, možete dobiti i usluge razlitičih softverskih i hardverskih popravki u servisu HTC mobilnih telefona i zamene baterije na mobilnim telefonima.