• Tel: 011/405-8049
  • Mob: 062/161-7002

HTC One (M8) i HTC One M8s – zamena baterije

Da bi imao stabilan i nesmetan rad, svakom pametnom telefonu potrebna je potpuno ispravna baterija, zbog čega dotrajalu bateriju bez odlaganja treba zameniti novom. U servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu operaciju zamene baterije na HTC One (M8) i HTC One M8s mobilnim telefonima vršimo efikasno, pouzdano i bezbedno po uređaj.

Zamena baterije na HTC One M8 i M8s u servisu Doktor MobilHTC One (M8) i HTC One M8s su pametni telefoni premijum dizajna koji dolaze u metalnom kućištu sa 5.0-inčnim Super LCD3 ekranom osetljivim na dodir u rezoluciji 1080 x 1920 piksela.

Ovi kvalitetni uređaji imaju integrisane (Non-removable) litijum-polimerske baterije i to kod modela M8 sa kapacitetom od 2600 mAh, a na verziji M8s 2840 mAh. Dosta dobra autonomija u radu može se i povećati uključivanjem jednog od dva režima štednje energije.

Uz odlične hardverske karakteristike, ovi Android smartfoni poznate tajvanske kompanije imaju i dualne primarne kamere (dva objektiva) sa sjajnim funkcijama, kao i selfi kamere sa senzorima od 5 MP.

Zamena baterije na HTC One (M8) i HTC One M8s

Baterije na savremenim mobilnim telefonima, iako se prave sa sve izdašnijim performansama i kapacitetom, ipak ne mogu da traju večno, pa vremenom pokazuju znake slabljenja (brže se prazne, a sporije pune), sve dok potpuno ne dotraju.

Radi stabilnog rada mobilnog uređaja, dotrajalu bateriju treba zameniti novom, ali kod nekih modela telefona, kao što su i pomenuti M8 i M8s, taj postupak može se obaviti samo uz asistenciju profesionalnog servisa, pošto imaju fabrički integrisane (tzv. neuklonjive) baterije za čiju bezbednu zamenu su potrebni i iskustvo i specifičan alat.

U servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu uslugu zamene baterije na HTC One (M8) i HTC One M8s pametnim telefonima pružamo pouzdano, sigurno i u najkraćem mogućem vremenskom roku, nakon čega će Vaš mobilni uređaj ponovo imati kvalitetno napajanje električnom energijom.

Cena zamene baterije na HTC One (M8) i HTC One M8s

Operaciju zamene baterije na smartfonima HTC One (M8) i HTC One M8s u servisu Doktor Mobil vršimo po pristupačnoj ceni. U slučaju da su Vam potrebne preciznije informacije o ceni ili vremenskom roku za pružanje ove usluge, najbolje je da nas pozovete na telefone servisa ili nam jednostavno pišite putem forme u nastavku teksta.

Upit o ceni zamene baterije na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Fiksni: 011/405-80-49 Telenor: 062/16-17-002

Kontakt forma:

Vaše ime (obavezno):

Vaša e-pošta (obavezno):

Model telefona (obavezno):

Poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Uz efikasnu i kvalitetnu zamenu baterije na mobilnim telefonima, specijalistički servis Doktor Mobil je u prilici da Vam ponudi i dekodiranje HTC telefona i kompletan servis HTC mobilnih telefona (raznovrsne hardverske i softverske popravke na HTC uređajima).

  • Mobilni svet