Otključavanje ili dekodiranje mobilnog telefona je korisna operacija koja će Vam omogućiti da svoj telefon koristite u mreži svakog operatera u zemlji ili inostranstvu. U servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu dekodiranje HTC One M8 i HTC One M8s mobilnih telefona vršimo sigurno, bezbedno i u najkraćem mogućem roku (preciznu procenu ćemo Vam dati na licu mesta).

Dekodiranje HTC One M8 i HTC One M8sHTC One M8 i HTC One M8s su vrlo kvalitetni pametni telefoni tajvanske kompanije, sa monolitnim aluminijumskim kućištem i Super LCD3 tač skrin ekranima dijagonale 5.0 inči u FullHD rezoluciji (1080 x 1920 piksela).

Iako identičnog dizajna, ova dva modela se razlikuju po hardverskim karakteristikama, pa M8 ima četvorojezgarni, a M8s osmojezgarni procesor, uz istu količinu memorije (2 GB RAM-a i 16/32 GB interne memorije, plus slot za microSD kartice). Stariji model radi na OS Android 4.4.2 (KitKat), a noviji na Androidu verzije 5.0 (Lollipop).

Razlika je i u kamerama, jer je primarna kod modela M8 Dual 4 MP, dok M8s ima Dual 13 MP + 2MP (sa autofokusom, dualnim LED blicem i brojnim korisnim funkcijama), a prednja selfi kamera kod oba modela je sa senzorom od 5 MP. Baterije su im integrisane kapaciteta 2600 mAh (M8), odnosno 2840 mAh (M8s).

Dekodiranje HTC One M8 i HTC One M8s

Kao što smo napomenuli, dekodiranje ili otključavanje mobilnih telefona radi se da bi se omogućilo njihovo korišćenje sa mobilnom karticom/brojem bilo kog operatera na svetu. Tu operaciju neophodno je izvršiti na telefonima koji su zaključani, što je obično slučaj sa uređajima koji su uzeti uz ugovor kod nekog od provajdera mobilne telefonije.

Te kompanije telefone zaključavaju za korišćenje samo u svojoj mreži, naravno, da bi korisnike što duže zadržale kao svoje pretplatnike, i takva situacija je i u zemlji i u inostranstvu.

Ali Vi nikako ne morate da imate to ograničenje, pošto su servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu svoj smartfon možete otključati jednostavno i efikasno.

Dekodiranje ili otključavanje HTC One M8 ili HTC One M8s mobilnog telefona za Vas ćemo obaviti pouzdano i potpuno bezbedno (bez ikakvog rizika po telefon), a posebno ćemo se potruditi da Vam tu uslugu pružimo i u najkraćem mogućem roku.

Cena dekodiranja HTC One M8 i HTC One M8s

Mobilne telefone HTC One M8 i HTC One M8s u servisu Doktor Mobil možete otključati po pristupačnoj ceni. Ako su Vam neophodne detaljnije informacije o ceni ili roku za izvođenje ove operacije, slobodno nas pozovite na telefone servisa ili nam pišite preko formulara u nastavku teksta.

Upit o ceni dekodiranja mobilnog telefona

Pozovite nas

011 / 4022-611

ili nam možete poslati email preko sledeće kontakt forme, dobićete odgovor na email koji ostavite u najkraćem roku:

Kontakt forma:
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Pored profesionalnog dekodiranja pomenutih modela, u servisu Doktor Mobil kvalitetno radimo i dekodiranje drugih HTC telefona, a takođe i servis HTC mobilnih telefona (raznovrsne softverske i hardverske popravke) i zamenu baterije na mobilnim telefonima.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena