Huawei Ascend G510 dekodiranje

U servisu mobilnih telefona Doktor Mobil nudimo vam Huawei Ascend G510 dekodiranje, kao i kompletan servis hardvera i softvera Huawei telefona. Nalazimo se u Beogradu, a ako niste u mogućnosti lično da dođete do nas, možete nam vaš telefon poslati i kurirskom službom.

Još jedan u nizu pristupačnih Android telefona stiže nam iz kineske kompanije Huawei – govorimo o modelu Ascend G510. Ovaj uređaj nudi zanimljiv spoj karakteristika koje će se dopasti onima koji žele nešto napredniji Android telefon, po pristupačnoj ceni. Jedna od prvih stvari koje primećujemo ovde je veliki ekran od 4,5 inča koji ima zadovoljavajući prikaz sadržaja zahvaljući svom IPS displeju.

huawei g510 dekodiranjeTu je i jedna od najnovih verzija Android operativnog sistema Jelly Bean, što je postalo uobičajeno za ovu klasu telefona. Procesor je takođe jedna od svetlijih tačaka Huawei Ascend G510 – u telefonu se nalazi brz dvojezgarni procesor, koji garantuje udoban rad za većinu korisnika.

Zajedno sa povoljnom cenom, sve ovo čini ovaj telefon veoma primamljivim za one koji žele razumno rešenje za svoj smart telefon.

Povoljna cena još više dolazi do izražaja kada govorimo o mobilnim operaterima, gde se ovaj model nudi već od 1 dinar. Naravno, krajnja cena zavisi od izabranog tarifnog profila.

Huawei Ascend G510 možete pronaći kod domaćih operatera u Vip i Telenor mreži, u inostranstvu kod drugih operatera, ali takvi telefoni su ograničeni samo na rad sa jednom mrežom. Drugim rečima, takav telefon je zaključan i neće raditi sa SIM karticama drugih operatera.

Huawei Ascend G510 dekodiranje

Ovaj problem može se jednostavno rešiti dekodiranjem telefona. Uslugu dekodiranja Huawei Ascend G510 možete pronaći u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu.

Osim dekodiranja, u prilici smo da vam ponudimo i kompletan servis hardvera i softvera telefona, ubacivanje srpskog menija, kao i ubacivanje dodatnih aplikacija u uređaj, kao što je GPS navigacija.

Za više informacija i cenu za Huawei Ascend G510 dekodiranje pozovite nas na naše telefone, pošaljite nam email ili posetite naš servis mobilnih telefona u Beogradu.

  • Mobilni svet Doktor Mobil