Huawei Ascend G600 – dekodiranje

Mobilni telefon koji ne možete da koristite sa mobilnom karticom, odnosno brojem operatera po svojoj želji zbog toga što je zaključan na jednu mrežu, efikasno i povoljno možete dekodirati u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu. Otključavanje Huawei Ascend G600 pametnog telefona vršimo pouzdano, sigurno i u najkraćem mogućem roku.

Dekodiranje Huawei Ascend G600Huawei Ascend G600 je nešto stariji model pametnog telefona koji ima IPS LCD tačskrin ekran dijagonale 4.5 inči u rezoluciji 540 x 960 piksela, primarnu kameru od 8 MP sa autofokusom i uklonjivu bateriju kapaciteta 1930 mAh.

Operativni sistem na kojem radi ovaj smartfon je Android 4.0.4 (Ice Cream Sandwich), a pokreće ga Dual-core procesor maksimalnog radnog takta 1.2 GHz sa 768 MB RAM memorije, dok je za podatke i aplikacije planirano 4 GB interne memorije koja se microSD karticom može povećati do 32 GB.

Dekodiranje Huawei Ascend G600

Dekodiranje ili otključavanje mobilnog telefona vrši se u situaciji kada je telefon zaključan na mrežu određenog operatera i zbog toga se ne može koristiti sa karticom ili brojem drugih operatera.

To je najčešće slučaj sa telefonima koji su uzeti uz ugovor kod nekog od domaćih operatera mobilne telefonije (MTS, Telenor, VIP), a isto se može desiti i ako je telefon kupljen ili dobijen na poklon iz inostranstva, jer je i tada uređaj vrlo često zaključan na mrežu matičnog operatera.

Da bi mogao da se koristi sa nekim drugim brojem ili karticom potrebno ga je otključati, a to je operacija koju uspešno i kvalitetno radimo u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu.

Dođite kod nas, a mi ćemo Vaš Huawei Ascend G600 smartfon dekodirati stručno, pouzdano i potpuno bezbedno (bez ikakvih posledica po telefon).

Cena dekodiranja Huawei Ascend G600

Otključavanje mobilnog telefona Huawei Ascend G600 u servisu Doktor Mobil radimo po pristupačnoj ceni. Za više detalja o ceni i roku za izvođenje ove operacije, budite slobodni da nas pozovete na telefone servisa, a ako želite možete nam i pisati preko forme koju ćete videti u nastavku ovog teksta.

Upit o ceni dekodiranja mobilnog telefona

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Vaše ime (obavezno):

Vaša e-pošta (obavezno):

Model telefona (obavezno):

Poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Servis mobilnih telefona Doktor Mobil stoji Vam na raspolaganju i ako Vam, pored dekodiranja Huawei telefona, zatreba profesionalno rešavanje bilo kojih hardverskih ili softverskih problema u servisu Huawei mobilnih telefona ili zamena baterije na mobilnom telefonu.

  • Pratite nas na Facebook-u

  • Mobilni svet Doktor Mobil

Call Now Button