Specijalistički servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu u prilici je da Vam ponudi efikasnu i kvalitetnu uslugu dekodiranja Huawei Ascend Mate 7 mobilnog telefona. Operaciju otključavanja Vašeg smartfona obavićemo pouzdano, sigurno i potpuno bezbedno, a što je takođe važno – ovu uslugu pružićemo Vam u najkraćem mogućem roku.

Dekodiranje Huawei Ascend Mate 7Huawei Ascend Mate 7 je pametni telefon ili fablet atraktivnog dizajna sa finim aluminijumskim kućištem i 6-inčnim IPS LCD tačskrin ekranom (rezolucija je 1080 x 1920 piksela) zaštićenim Gorilla Glass tehnologijom 3. generacije.

Ovaj smartfon sa odličnim čitačem otisaka prstiju dolazi sa instaliranim OS Android 4.4.2 (KitKat) za čiji fluidan i brz rad je zaslužan moćan hardver – osmojezgarni procesor (4×1.8 GHz i 4×1.3 GHz) ukombinovan sa 2 odnosno 3 GB RAM i 16/32 GB interne memorije (zavisno od verzije).

Uz podršku za Dual SIM, ovaj telefon se može pohvaliti izvrsnom autonomijom koju donosi integrisana baterija kapaciteta 4100 mAh i kvalitetnim fotografijama i video zapisima koje možete napraviti glavnom 13 MP kamerom, dok je za selfije rezervisana prednja 5 MP kamera.

Dekodiranje Huawei Ascend Mate 7

Ovaj pametni telefon može se nabaviti kupovinom za keš u prodavnicama mobilnih telefona ili potpisivanjem ugovora sa nekim od operatera mobilne telefonije, s tim što će u ovom drugom slučaju telefon po svoj prilici biti zaključan na mrežu tog operatera.

I ako Huawei Mate 7 kupite ili dobijete iz inostranstva, biće verovatno slična situacija, jer je velika većina telefona nabavljenih iz inostranstva takođe zaključana za korišćenje samo u mreži matičnog operatera i pre upotrebe u Srbiji mora se dekodirati.

Na svu sreću, ovaj problem efikasno i jednostavno možete rešiti u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil, gde ćemo operaciju otključavanja telefona izvršiti kvalitetno i garantovano pouzdano, nakon čega ćete moći da ga koristite sa svakim brojem ili karticom.

Dekodiranje ili otključavanje Huawei Mate 7 smartfona za Vas ćemo obaviti sigurno i sasvim bezbedno po uređaj, a takođe i u najkraćem roku koji bude moguć (on će zavisiti samo od tretnutnog broja zahteva u servisu).

Cena dekodiranja Huawei Ascend Mate 7

Cena dekodiranja Huawei Mate 7 mobilnog telefona u našem servisu je pristupačna. Za neke preciznije informacije o ceni ili roku za izvođenje ove operacije, javite nam se na telefone Doktor Mobil servisa ili nam pišite putem formulara u nastavku ovog teksta.

Upit o ceni dekodiranja mobilnog telefona

Pozovite i zakažite termin

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Pored pomenutog modela, u servisu Doktor Mobil vršimo i dekodiranje drugih Huawei telefona, kao i servis Huawei mobilnih telefona (sve softverske i hardverske popravke na uređajima ove marke) i zamenu baterije na mobilnim telefonima.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena