Huawei Ascend P1 dekodiranje

Huawei Ascend P1 dekodiranje vam je dostupno u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu. Tu smo svakog radnog dana, kao i subotom.

Želeći da proširi svoju ponudu, Huawei je prošle godine predstavio model Ascend P1. Ovo je jedan od najboljih uređaja koje je kompanija ikada predstavila, a svojim kvalitetom pozicionira ovu kinesku kompaniju na jedan viši nivo nego ranije. U pitanju je uređaj za napredne korisnike Androida, što potvrđuju i njegove karakteristike – sjajan Super AMOLED ekran i brz Dual Core procesor, kao i jedna od najnovijih verzija operativnog sistema Android, Ice Cream Sandwich.

huawei ascend p1 dekodiranjeHuawei Ascend P1 je sjajan uređaj za one koji žele telefon iz premijum segmenta po nižoj ceni nego što je to tipično za ovu kategoriju. Ovim telefonom Huawei je krenuo u osvajanje dela tržišta u kojem je ranije bio potpuno odsutan. Dobra vest za korisnike u Srbiji jeste što se ovaj telefon može naći i kod mobilnih operatera, tačnije VIP i Telenor. Tamo ga možete naći već od 1 dinar!

Ipak, modeli koji se prodaju preko ovih mreža su zaključani, i za njihovo korišćenje sa drugim mrežama potrebno je dekodiranje.  Takođe poznato kao i „otključavanje“, ova usluga obuhvata skidanje zabrane na telefonu koja onemogućava korisnike da svoj Huawei Ascend P1 koriste sa bilo kojom drugom mrežom sem one gde su ga kupili. Dekodiranje Huawei Ascend P1 mobilnog telefona možete obaviti u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil.

Huawei Ascend P1 dekodiranje

Dekodiranje Huawei Ascend P1 mobilnog telefona je jednostavan postupak koji mnogo znači sa samo korišćenje telefona. S tehničke strane, nema apsolutno nikakve razlike između otključanog telefona i mnogo skuplje maloprodajne telefone – telefoni su identični. Ovo je veliki plus za sve one koji žele da ostvare značajnu uštedu.

Naravno, igo  navigacija je dostupna i za ovaj Android telefon.

Za više informacija i cenu za Huawei Ascend P1 dekodiranje pozovite nas na naše telefone ili nas posetite u našem servisu mobilnih telefona u Beogradu.

  • Mobilni svet Doktor Mobil