• Tel: 011/405-8049
  • Mob: 062/161-7002

Huawei Ascend P6 – zamena baterije

Da bi Vam mobilni telefon nesmetano radio i uvek imao stabilno napajanje električnom energijom, jako je važno da mu baterija bude ispravna i potpuno funkcionalna. Ako je baterija na Vašem smartfonu dotrajala i ne radi kako treba, slobodno se javite servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu pa ćemo zamenu baterije na Huawei Ascend P6 pametnom telefonu uraditi pouzdano i efikasno.

Zamena baterije na Huawei Ascend P6Huawei Ascend P6 je veoma tanak i lagan pametni telefon solidnog kvaliteta izrade. Dolazi u jednodelnom kućištu sa IPS+ LCD ekranom osetljivim na dodir u „običnoj“ HD rezoluciji (720 x 1280 piksela).

Fabrički integrisana (Non-removable) baterija ovog uređaja ima kapacitet od 2000 mAh i pružiće mu tek prosečnu autonomiju u radu, zavisno, naravno, od opterećenja, odnosno intenziteta korišćenja (do 100% se puni za oko dva i po sata).

Ljubitelji selfija biće zadovoljni njegovom prednjom kamerom od 5 MP, a tu je i primarna kamera od 8 MP (sa autofokusom i LED blicem), OS Android 4.2.2 (Jelly Bean), vrlo pristojan četvorojezgarni procesor na 1.5 GHz uparen sa 2 GB RAM memorije, dok je za podatke i aplikacije opredeljeno 8/16 GB interne memorije.

Zamena baterije na Huawei Ascend P6

Kao i mnogi savremeni uređaji, i baterije na pametnim telefonima imaju određeni vek trajanja, pa vremenom počinju da slabe, sve dok ne dotraju toliko da uređaju više ne mogu da pruže stabilnu autonomiju u radu. Takvu situaciju prepoznaćete po tome što se baterija jako brzo prazni ili neuobičajeno dugo puni, i tada je treba zameniti novom.

Pošto je ovaj model smartfona izrađen u jednodelnom kućištu i ima integrisanu (tzv. neuklonjivu) bateriju, za njenu zamenu će Vam biti potrebna profesionalna pomoć, koju efikasno i kvalitetno možete dobiti u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu.

Naš tim stručnih i iskusnih servisera će zamenu baterije na Huawei Ascend P6 smartfonu obaviti sigurno, pouzdano i sasvim bezbedno, a da ne biste dugo čekali, zaista ćemo se potruditi da ovu operaciju završimo i u najkraćem mogućem roku.

Cena zamene baterije na Huawei Ascend P6

Uslugu zamene baterije na Huawei Ascend P6 mobilnom telefonu u servisu Doktor Mobil pružamo po pristupačnoj ceni. Svi koji žele da dobiju konkretnije informacije o ceni ili roku za obavljanje ove operacije, mogu nas pozvati na telefone servisa ili nam pisati preko formulara u nastavku teksta.

Upit o ceni zamene baterije na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Fiksni: 011/405-80-49 Telenor: 062/16-17-002

Kontakt forma:

Vaše ime (obavezno):

Vaša e-pošta (obavezno):

Model telefona (obavezno):

Poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Specijalistički servis Doktor Mobil Vam stoji na raspolaganju i ako Vam, osim efikasne zamene baterije, zatreba dekodiranje Huawei telefona ili servis Huawei mobilnih telefona (uspešno otklanjanje svih hardverskih i softverskih problema na Huawei smartfonima).

  • Mobilni svet