Huawei Ascend Y200 dekodiranje

Huawei Ascend Y200 dekodiranje možete uraditi u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu.

Kineska kompanija Huawei polako ali sigurno osvaja svetsko tržište, a jedan od njihovih popularnijih modela svakako je i Ascend Y200 (U8655). Reč je o jednostavnom i pristupačnom Android smart telefonu koji predstavlja ulaz u svet Android operativnog sistema. Cena ovog modela kreće se u rangu oko 150 evra, što je jedan od najnižih iznosa za koji se može dobiti jedan smart telefon.

huawei ascend y200 dekodiranjeKarakteristike ovog telefona, među kojima su i ekran dijagonale 3,5 inča, idealne su za početnike u svetu „pametnih“ telefona. Oni se veoma često odlučuju za primerke koje prodaju mobilni operateri – tačnije, u našoj zemlji to su VIP i Telenor. U ovim mrežama Huawei Ascend Y200 se može naći po vrlo povoljnim cenama, počevši od svega 1 dinar. Međutim, ti telefoni su zaključani, tj. ne mogu da se koriste sa SIM karticom neke druge mreže.

Huawei Ascend Y200 dekodiranje

Srećom, ovaj problem je rešiv uz jednostavno dekodiranje telefona. Huawei Ascend Y200 dekodiranje je jednostavan proces koji možete obaviti u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil. Nakon dekodiranja, telefon nema nikakvih smetnji u korišćenju sa bilo kojom drugom SIM karticom; zapravo on se ni po čemu ne razlikuje od maloprodajne verzije.

Na ovaj način dolazi se do velike uštede, jer dekodiranje skida bilo kakvu zabranu koju je mobilni operater postavio, ne bi li ograničili upotrebu telefona na njihovu mrežu. Dekodiranjem se dobija potpuno funkcionalan telefon za bilo koju mrežu, a pritom je plaćen mnogo manje u odnosu na već otključanu maloprodajnu verziju.

Kao i za ostale Huawei Android telefone, i u Ascend Y200 je moguće ubaciti navigaciju za android.

Za više informacija i cenu za Huawei Ascend Y200 dekodiranje pozovite nas na naše telefone ili nas posetite u našem servisu mobilnih telefona u Beogradu.

  • Mobilni svet Doktor Mobil