Huawei Ascend Y300 dekodiranje

U prilici smo da vam ponudimo uslugu Huawei Ascend Y300 dekodiranje u našem servisu mobilnih telefona Doktor Mobil. Osim dekodiranja, možete pronaći i kompletan servis hardvera i softvera Huawei telefona.

huawei ascend y300 dekodiranje

Kineski proizvođač telefona i telekomunikacione opreme Huawei u poslednje vreme se sve više ističe pritupačnim smart telefonima koji pariraju čak i mnogo poznatijoj konkurenciji. Jedan od njihovih najnovijih modela je Ascend Y300, koji sa sobom donosi jednu od najnovijih verzija Android operativnog sistema, Jelly Bean.

Sam telefon je relativno kompaktan, sa ekranom od 4 inča, a unutra se nalazi brz dvojezgarni procesor koji obezbeđuje udoban rad na ovom telefonu.

Huawei telefoni obično imaju cenu niže od konkurencije, što je jedan od razloga zašto telefoni ove marke beleže sve veći uspeh. Kada govorimo o kupovini preko mobilnih operatera, tu je situacija još bolja. Huawei Ascend Y300 trenutno se nudi kod mobilnog operatera Mts, gde se njegova cena kreće već od 1 dinar. Naravno, puna cena zavisi od izabranog tarifnog profila.

Huawei Ascend Y300 dekodiranje

Međutim, tu postoji jedna začkoljica – takav telefon je zaključan. To praktično znači da svoj Huawei Ascend Y300 nećete moći da koristite sa SIM karticama neke druge mreže. Da biste vašem telefonu povratili punu funkcionalnost, sve što vam je potrebno jeste dekodiranje telefona, tj. njegovo otključavanje.

Huawei Ascend Y300 dekodiranje pronađite u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu.  Usluga podrazumeva skidanje blokade sa telefona, koja onemogućava da se telefon koristi sa bilo kojom drugom mrežom osim one kod koje je kupljen. Svratite do našeg servisa, gde vam nudimo rešenja za bilo kakve probleme na vašem telefonu. Takođe nudimo i mogućnost vaš telefon pošaljete i kurirskom službom, ako niste u prilici lično da dođete u naš servis.

Za više informacija i cenu za Huawei Ascend Y300 dekodiranje pozovite nas na naše telefone, pošaljite nam email ili posetite naš servis mobilnih telefona u Beogradu.

  • Mobilni svet Doktor Mobil