Mobilni telefon zaključan na mrežu jednog mobilnog operatera vrlo sigurno i pouzdano možete dekodirati u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu. Naš tim stručno obučenih i iskusnih servisera operaciju dekodiranja Huawei Honor 8 ili Huawei Honor 8 Lite pametnog telefona za Vas će obaviti efikasno, bezbedno i u najkraćem mogućem vremenskom roku.

Dekodiranje Huawei Honor 8 i 8 Lite u servisu Doktor MobilHuawei Honor 8 i Huawei Honor 8 Lite su pametni telefoni vrlo kvalitetne izrade u dizajnu koji jako dobro izgleda. Imaju 5.2-inčne IPS LCD ekrane osetljive na dodir u Full HD rezoluciji, a instaliran im je operativni sistem Android 6.0 (Marshmallow) ili 7.0 (Nougat).

Za brz i skladan rad uređaja zadužen je osmojezgarni procesor sa 4 GB, odnosno 3 GB RAM memorije, dok je za podatke i aplikacije opredeljeno 32/64 GB (na Honor 8), tj. 16 GB interne memorije (na Lite verziji). Odlična primarna kamera (na osnovnom modelu ona je dvostruka) od 12 MP ima laserski autofokus i dvotonski LED blic, a prednja, selfi kamera dolazi sa senzorom od 8 MP. Kapacitet integrisane baterije je 3000 mAh.

Dekodiranje Huawei Honor 8 i Huawei Honor 8 Lite

Kada se neki od ovih modela pametnih telefona ne nabavi za keš, nego preko ugovora sa izabranim operaterom mobilne telefonije (Honor 8 se trenutno tako može uzeti u MTS-u, a Honor 8 Lite u Telenoru i VIP-u), uređaj će najverovatnije biti zaključan na mrežu tog operatera i neće moći da se koristi sa brojem neke druge mreže.

Tako će biti i sa primercima ovih smartfona koji se kupe ili dobiju iz inostranstva, pošto su i oni uglavnom zaključani na matičnu mrežu i moraju se dekodirati da bi se koristili sa domaćim mobilnim karticama.

Srećom, u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu ovaj problem možete rešiti vrlo efikasno i jednostavno, jer je jedna od naših najvažnijih usluga upravo otključavanje ili dekodiranje mobilnih telefona.

Donesite svoj mobilni uređaj kod nas, a mi ćemo operaciju dekodiranja Huawei Honor 8 ili Huawei Honor 8 Lite smartfona uraditi sigurno, pouzdano i u zaista najkraćem roku koji realno bude moguć (on zavisi samo od trenutnog broja naloga u servisu).

Cena dekodiranja Huawei Honor 8 i Huawei Honor 8 Lite

Što se tiče cene otključavanja Huawei Honor 8 ili Huawei Honor 8 Lite mobilnog telefona, ona je u našem servisu pristupačna. Za detaljnije podatke o ceni ili roku za dekodiranje telefona, najbolje je da nas pozovete na telefone Doktor Mobil servisa ili nam pošaljete pisani upit preko formulara u nastavku teksta.

Upit o ceni dekodiranja mobilnog telefona

Pozovite nas

011 / 4022-611

ili nam možete poslati email preko sledeće kontakt forme, dobićete odgovor na email koji ostavite u najkraćem roku:

Kontakt forma:
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Specijalistički servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu, pored opisane usluge dekodiranja Huawei telefona, uspešno i kvalitetno vrši i servis Huawei mobilnih telefona (sve softverske i hardverske popravke na smartfonima ovog brenda), kao i zamenu baterije na mobilnim telefonima.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena