Stručnu asistenciju kod problema sa neispravnim konektorom napajanja na smartfonu, iskusna i dobro obučena ekipa servisa mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu pružiće Vam pouzdanom i bezbednom operacijom zamene ili popravke konektora punjenja na Huawei Mate 8 pametnom telefonu, koju ćemo za Vas obaviti sigurno i u najkraćem mogućem roku.

Huawei Mate 8 – zamena/popravka konektora punjenja (servis Doktor Mobil)Huawei Mate 8 je jako lep i kvalitetan mobilni telefon (tzv. fablet) sa moćnim karakteristikama i vrlo prostranim 6.0-inčnim IPS-NEO LCD ekranom osetljivim na dodir Full HD rezolucije. Pokreće ga snažan osmojezgarni procesor, uz koji ide 3 ili 4 GB RAM i 32 ili 64 GB interne memorije, a ima i microSD slot za kartice do 256 GB.

Ovaj premijum smartfon, koji poseduje i dobar čitač otisaka prstiju i podršku za 4G (LTE), radi na OS Android 6.0 (Marshmallow) i nudi vrlo dobre kamere od 8 MP (prednja) i 16 MP (glavna, sa OIS, dvotonskim LED blicem i faznim autofokusom).

Napaja se, razume se kada mu je ispravan konektor punjenja, preko integrisane (Non-removable) Li-Po baterije kapaciteta 4000 mAh od koje se može očekivati zaista izvrsna autonomija u radu.

Zamena ili popravka konektora napajanja na Huawei Mate 8

Iako je izrađen od veoma kvalitetnih materijala, i na ovom mobilnom telefonu se može pokvariti ili oštetiti konektor napajanja (punjenja), što će onda dovesti i do nefunkcionalnosti samog uređaja (neće moći da puni svoju bateriju).

Najveći „faktori rizika“ za kvar ove vrste su grubo rukovanje prilikom priključivanja smartfona na punjač, nagla promena napona na električnoj mreži, prodor tečnosti u konektorski ulaz, itd.

U svakom slučaju, problem sa konektorom punjenja treba rešiti što pre kako bi se telefonu omogućio normalan rad, a servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu Vam stoji na raspolaganju da taj posao za Vas obavi uspešno i efikasno.

Operaciju zamene ili popravke konektora punjenja na Huawei Mate 8 mobilnom telefonu vršimo sigurno, pouzdano i bezbedno (bez rizika po uređaj), a takođe i u realno najkraćem mogućem roku.

Cena zamene ili popravke konektora punjenja na Huawei Mate 8

Cena zamene ili popravke konektora napajanja na Huawei Mate 8 smartfonu u našem servisu mobilnih telefona je povoljna. Budite slobodni da nam pišete preko forme iz sledećeg odeljka ovog teksta ili nas pozovite na telefone Doktor Mobil servisa ukoliko Vam zatrebaju konkretnije informacije o ceni ili roku za popravku mobilnog uređaja.

Upit o ceni zamene konektora punjenja na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na broj:

Pozovite nas i zakažite termin

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Znajte da je servis mobilnih telefona Doktor Mobil tu za Vas i ako Vam, pored pouzdanog rešavanja problema sa konektorom punjenja, bude zatrebalo i dekodiranje Huawei telefona, servis Huawei mobilnih telefona (uspešno otklanjanje svih hardverskih i softverskih kvarova) ili zamena baterije na mobilnom telefonu.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena