Pouzdana operacija dekodiranja Huawei Y3 II pametnog telefona jedna je od standardnih usluga koje redovno uspešno i efikasno pružamo svojim klijentima. Taj vrlo koristan postupak, koji u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu obavljamo sigurno i sasvim bezbedno, pružiće Vam priliku da svoj mobilni uređaj koristite sa SIM karticom operatera po slobodnom izboru.

Dekodiranje Huawei Y3 II u servisu Doktor Mobil u BeograduHuawei Y3 II je noviji model (2016) pametnog telefona koji dolazi sa podrškom za Dual SIM, u kompaktnom kućištu, sa kapacitivnim touchscreen ekranom dijagonale 4.5 inči u rezoluciji 480 x 854 piksela, a proizvodi se u 3G i 4G verzijama.

Rad ovog cenovno dosta pristupačnog smartfona baziran je na četvorojezgarnom procesoru maksimalnog takta 1.3 GHz, uparenog sa 1 GB RAM i 8 GB interne memorije (+ microSD slot za kartice do 32 GB kapaciteta), operativnom sistemu Android 5.1 (Lollipop), dok su za fotografije i video zapise na raspolaganju relativno skromne kamere od 2 MP (prednja) i 5 MP (glavna, sa autofokusom i dvotonskim LED blicem). Napaja se pomoću uklonjive baterije od 2100 mAh.

Dekodiranje Huawei Y3 II

Stručna operacija otključavanja ili dekodiranja mobilnog telefona vrši se na uređajima koji su zaključani na mrežu nekog operatera mobilne telefonije – da bi mogli da se koriste i sa brojevima ili karticama drugih mobilnih mreža.

Telekomunikacione kompanije (i domaće i strane) mobilne telefone zaključavaju pokušavajući da tako klijente što duže zadrže u svojoj mreži, a da Vi ne biste imali takvo ograničenje – samo se javite servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu, gde ćemo za Vas ovaj problem rešiti pouzdano i efikasno.

Uslugu dekodiranja Huawei Y3 II mobilnog telefona naši profesionalno obučeni serviseri pružiće Vam sigurno, bezbedno (bez ikakvog rizika po smartfon) i svakako u najkraćem mogućem roku (on zavisi isključivo od trenutne gužve u servisu).

Cena dekodiranja Huawei Y3 II

U servisu Doktor Mobil operaciju otključavanja Huawei Y3 II smartfona obavljamo po pristupačnoj ceni. U slučaju da biste voleli da imate konkretnije podatke o ceni ili roku za dekodiranje telefona, budite ljubazni da nas pozovete na telefone našeg servisa ili nam pišite preko formulara koji ćete pronaći u sledećem pasusu.

Upit o ceni dekodiranja mobilnog telefona

Pozovite nas

011 / 4022-611

ili nam možete poslati email preko sledeće kontakt forme, dobićete odgovor na email koji ostavite u najkraćem roku:

Kontakt forma:
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Kvalitetno i pouzdano dekodiranje Huawei telefona samo je jedna u nizu profesionalnih usluga servisa mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu, jer uspešno i efikasno radimo i kompletan servis Huawei mobilnih telefona (rešavanje svih hardverskih i softverskih problema na uređajima popularnog kineskog brenda) i zamenu baterije na mobilnim telefonima.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena