Igo navigacija za android – servis mobilnih telefona Doktor Mobil pruža uslugu instalacije Igo My Way navigacije u mobilne telefone sa Android operativnim sistemom.

Igo navigacija za android postala je veoma popularna zadnjih godina i pokazala se kao verovatno trenutno najbolja navigacija za android telefone.

S pojavom smart telefona, klasični samostalni uređaji za GPS navigaciju postaju manje traženi. Razvoj telefona, prvenstveno veći ekrani i brži procesori tokom godina omogućavali su sve više servisa na našem dlanu. Operativni sistem Android se tu pokazao izuzetno fleksibilnim, nudeći mnoštvo korisnih (i vrlo često besplatnih) aplikacija za naše mobilne ljubimce. Jedna od tih aplikacija je i popularna Igo navigacija.

Kada je u pitanju navigacija, nekako je prvi logičan izbor uvek bio Google i njegovi servisi, jer su Android uređaji uvek dolazili, i još uvek dolaze, sa preinstaliranom aplikacijom Google Maps. Ali Igo My Way navigacija polako preuzima primat, barem u ovom trenutku. igo navigacija za android

Koliko god ona sama po sebi bila korisna, javila se potreba za nešto više i bolje. Prvenstveno zato što Google Maps koristi klasičnu internet konekciju, te u slučaju njenog nestanka, aplikacija je praktično beskorisna.

Tu prazninu popunjavaju mnogobrojne softverske kompanije sa svojim rešenjima koje koriste GPS signal, mada ima i verzija koje ga kombinuju sa internet konekcijom. Pošto je GPS signal skoro konstantno oko nas, mnogo manje je bojazni da ćete izgubiti dotok važnih informacija.

Igo navigacija za Android

iGo My way  se do sada pokazao veoma korisnim i svestranim.  Predstavljena 2005. godine, ova aplikacija je u međuvremenu ponuđena na više platformi, kao što su Android, iOS, Windows i Windows Mobile.

Jako korisna stvar jeste glasovna navigacija. Ovo je veoma korisna opcija, jer vam olakšava navigaciju i omogućava vam da se skoncetrišete na put dok vam glas daje dalja uputstva. I to je sve – ono što je nekada zahtevalo poseban uređaj sada je na vašem dlanu :)

Posebno izdvajamo instalaciju igo navigacije u mobilne uređaje sa velikom rezolucijom 1280 x 720 pixela, poput Samsung Galaxy S3 ili HTC One X.

Doktor Mobil servis mobilnih telefona pruža uslugu instalacije Igo navigacije u mobilne telefone sa Android operativnim sistemom.