Otkljucavanje iphone 3GS/3G – Servis mobilnih telefona Doktor Mobil pruža uslugu otključavanja / dekodiranja iPhone 3G i 3GS mobilnih telefona. Otključavanje iPhone 3G/3GS uređaja obavlja se softverski, a u mogućnosti smo i da ponudimo i uslugu fabričkog otključavanja.

Iako je iPhone 5 već uveliko u prodaji, Apple nije zanemario starije modele. Čak štaviše, iPhone 3GS je i dalje zvanično podržan kroz najnoviji operativni sistem, iOS 6.  A kako to tradicionalno biva, sa izlaskom novog modela, stari su značajno pojeftinili, pa tako za manji iznos možete doći do telefona odličnih karakteristika, i što je najvažnije, koji je i dalje aktuelan.

iPhone 3G ne podržava iOS 6, ali je i dalje reč o dobrom telefonu koji po ceni na tržištu parira mnogo novijim modelima drugih proizvođača.Otkljucavanje iphone 3gs

3GS je sjajan izbor za ljubitelje Apple-a koji ne žele da potroše mnogo novca na najnoviji model, a ipak žele pravo iOS iskustvo. Međutim, u Srbiji se ovaj telefon ne nudi kod domaćih operatera, što znači da ako želite da kupite iPhone, morate da budete spremni na visoke troškove jabuke, tj. ne možete ga dobiti na ugovor za dinar i slično već ga morate kupiti po tržišnoj ceni, a potom otklučati, tj. dekodirati.

S druge strane, mnogo povoljnije rešenje je kupiti telefon koji je bio u ponudi nekog stranog operatera. Tu postoji jedna začkoljica: takvi telefoni su zaključani, tj. rade samo sa tom određenom mrežom.

Otkljucavanje iPhone 3GS ili 3G

Kako otključati iPhone 3G/3GS – u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil pružamo uslugu dekodiranje telefona po pristupačnim cenama i često na licu mesta, ali kod iPhone telefona je potrebno malo duže vremena, pa otključavanje bude ili u toku dana ili sutra za 3G-3GS modele. Nakon toga moći  ćete da koristite vaš iPhone na bilo kojoj mreži u Srbiji. Nije bitno koju verziju iOS operativnog sistema imate 4.2.1 ili 5.0 ili bilo koju drugu, vaš iPhone 3G biće otključan za korišćenje na svim mrežama.

Time ste se oslobodili jedne prepreke ka korišćenju vašeg jabučastog uređaja :) S druge strane, postoji i softversko ograničenje samog Apple-a, gde ste limitirani u dodavanju sadržaja na uređaj preko kompanijinog App Store servisa. Da bi zaobišli ovo ograničenje potreban vam je tzv. „Jailbreak“. Možda ste već čuli za ovu proceduru, a zapravo se radi o skidanju bilo kakvih softverskih zabrani za dodavanje aplikacija i mnogo drugih stvari koje ograničavaju pristup telefonu od strane korisnika.

U stvari, Jailbreak je neophodna operacija da bi se vaš iPhone uopšte mogao otključati, tako da se prilikom dekodiranja iPhona 3 obavlja i jailbrejkovanje.

 

I za kraj, ako do sada već niste instalirali najnoviju verziju iOS operativnog sistema, i ta usluga vam je dostupna u Doktor Mobil servisu mobilnih telefona. iOS 6 nudi mnogo novina u odnosu na prethodnu verziju i u potpunosti je kompatibilan sa 3GS modelom.

Za više informacija oko otključavanja/dekodiranja iPhone 3G ili 3GS uređaja pozovite nas na naše telefone ili nas posetite u našem servisu.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena