Među važnim specijalističkim uslugama servisa mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu je i uspešno rešavanje problema sa neispravnim SIM čitačem, što znači da ćemo operaciju zamene ili popravke čitača SIM kartice na iPhone 6, iPhone 6 plus, iPhone 6s i iPhone 6s plus mobilnim telefonima za Vas obaviti sigurno, bezbedno i u najkraćem roku koji bude moguć.

Popravka/zamena čitača SIM kartice iPhone 6, 6+, 6s, 6s+ (Doktor Mobil)iPhone 6, iPhone 6 plus, iPhone 6s i iPhone 6s plus su poznati modeli kompanije Apple sa 4.7-inčnim, odnosno 5.5-inčnim („plus“ verzije) LED-backlit IPS LCD touchscreen ekranima i drugim odličnim karakteristikama u popularnom Ajfon ruhu.

Ovi kvalitetni smartfoni se odlikuju i podrškom za 4G (LTE) brzine mreže, a što se tiče SIM kartice, na sva četiri modela predviđena je upotreba kartica Nano-SIM tipa (razume se, ona će biti moguća jedino ako je na uređaju potpuno ispravan čitač SIM kartice).

Zamena ili popravka čitača SIM kartice na iPhone 6, 6 plus, 6s, 6s plus

Pošto je, kao što smo napomenuli, za efikasan i nesmetan rad mobilnog telefona važno da ima sasvim funkcionalan čitač SIM kartice, ukoliko na Vašem smartfonu to nije slučaj – potrebno je da se javite proverenom profesionalnom servisu, kao što je naš servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu kako bi se taj problem što pre uspešno rešio.

Neispravnost čitača SIM kartice pametnog telefona mogu prouzrokovati različiti faktori (npr. nepažljivo postupanje prilikom stavljanja kartice u ležište, upotreba neadekvatnog adaptera za kartice, itd), a posledica će najčešće biti da uređaj ni ne „prepoznaje“ da mu je ubačena SIM kartica, zbog čega ona uopšte ne može da radi (dešava se, u slučaju većih fizičkih oštećenja, da karticu nije moguće ni postaviti na predviđeno mesto).

U svakom slučaju, najbolje je da se odmah obratite našem servisu, pa će stručna ekipa koja kod nas radi obaviti preciznu dijagnostiku i u najkraćem mogućem roku Vam pružiti pouzdanu i bezbednu uslugu popravke ili zamene čitača SIM kartice na iPhone 6, iPhone 6 plus, iPhone 6s ili iPhone 6s plus pametnom telefonu.

Cena popravke ili zamene čitača SIM kartice na Ajfon 6, 6 plus, 6s, 6s plus

Za informacije o ceni zamene ili popravke čitača SIM kartice na iPhone 6, iPhone 6 plus, iPhone 6s i iPhone 6s plus smartfonu u našem servisu mobilnih telefona, možete nam poslati pisani upit preko formulara u nastavku ovog teksta ili nas pozvati na jedan od telefona Doktor Mobil servisa.

Upit o ceni zamene čitača SIM kartice na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na broj:

Pozovite nas i zakažite servis

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Pored uspešne i pouzdane popravke ili zamene čitača SIM kartice, u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu efikasno i kvalitetno vršimo i kompletan servis iPhone mobilnih telefona (uspešno otklanjanje svih hardverskih i softverskih kvarova na Apple smartfonima), a takođe i dekodiranje mobilnih telefona i zamenu baterije na mobilnim telefonima.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena