Zamena baterije za iPhone X  samo je jedna od servisnih usluga koju obavlja servis mobilnih telefona Doktor Mobil. Ukoliko primetite da baterija na vašem iPhone-u ne radi kao ranije, ne oklevajte, već potražite stručnu pomoć našeg eminentnog servisa.

Uslugu zamene baterije za iPhoneX iskusni serviseri našeg tima obaviće kvalitetno i u najkraćem mogućem roku, kako biste što pre ponovo mogli nesmetano da uživate u čarima svog telefona.

iPhone X - zamena baterijeiPhone X u Apple kompaniji smatraju telefonom budućnosti što, između ostalog, potkrepljuje i činjenica da je ovaj smartfon toliko „pametan“ da osim na dodir reaguje i na glas, pa čak i pogled. Savršenog je dizajna i moćnih preformansi.

Svojim dominantnim i besprekornim ekranom, koji pokriva potpuno celu prednju stranu, već na prvi pogled osvaja i najzahtevnije korisnike. Moderan, prestižan i skladan, izbor je mnogih izbirljivih i zahtevnih kupaca koji za sebe biraju samo najbolje.

Dolazi sa integrisanim (non-removable) litijum-jonskim baterijama kapaciteta 2716 mAh,10.35 Wh, što omogućava i do 21h razgovora. Kontroler performansi druge generacije i posebno konstruisana baterija omogućuju i do dva sata duže trajanje baterije u odnosu na ranije modele.

Ono što je, takođe, revolucionarno za ovaj model je mogućnost bežičnog punjenja. Uz iPhone X dovoljan je kompatibilni punjač za bežično punjenje i možete se zauvek pozdravito sa kablovima i zajedno sa ovim smartfonom brenda Apple, zakoračiti u budućnost.

Kada je na iPhone X potrebno zameniti bateriju?

Rapidne izmene i razvoj iPhone telefona moraju ispratiti svi njegovi delovi. Nezaustavljive inovacije dizajna, poboljšanja funkcionalnosti i sve jači procesori na kraju „padaju na teret“ baterije koja se možda i ne menja dovoljnom brzinom da podnese sve što ostale promene donose. Ako svemu tome pridodamo i neku nepravilnost u radu baterije na iPhone X telefonu, jasno nam je da možemo da se pozdravimo sa normalnim funkcionisanjem.

Čim primetite da vam se baterija na telefonu neobično brzo prazni ili jako dugo puni, najbolje je da se obratite servisu Doktor Mobil. Naši iskusni serviseri će najpre izvršiti detaljnu proveru, a zatim, ukoliko je to neophodno, i zameniti bateriju na vašem mobilnom telefonu iPhone X.

Ko može izvršiti zamenu baterije za iPhone X?

Ovaj uređaj poseduje integrisanu bateriju koju korisnik ne može samostalno ukloniti, odnosno zameniti. Ako smatrate da je na vašem iPhone X potrebna zamena baterije, možete ga doneti u Doktor Mobil servis mobilnih telefona gde će obučeni profesionalci pouzdano i vešto najpre utvrditi razloge nepravilnosti u radu, a zatim i pristupiti zameni baterije, u situacijama u kojima je to potrebno.

Prema našem iskustvu, dešava se i da samostalno pokušate zamenu baterije, što uglavnom rezultira dodatnim oštećenjima, a to svakako iziskuje dodatne troškove, ali i mogućnost trajnih oštećenja. Zato vam je naš iskren i prijateljski savet da ne rizikujete, već da menjanje baterije mobilnog telefona iPhone X prepustite stručnjacima servisa Doktor Mobil.

Cena zamene baterije za iPhone X

  Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

  Pozovite i zakažite termin

  011 / 4022-611

  ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

  Kontakt forma:

  Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

  AKS Sabac Brza Posta
  PostExpress Posta Srbije

  Doktor Mobil povoljno vrši zamenu baterije za iPhone X, ali i druge Apple uređaje. Pored zamene baterije, na raspolaganju vam je  iPhone servis koji obuhvata mnoštvo softverskih i hardverskih poravki za vaš iPhone mobilni telefon.

   

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena